40 παληκάρια… Κατσώνης και Σωτήρχαινας. Τρία πουλάκια…


Συγγραφέας : Παπαλουκάς, Χαράλαμπος
Εκδότης : Παπαλουκάς Χαράλαμπος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5282-85-1
Σελίδες : 464
Κατηγορίες : Δοκίμια

58.90 € 53.01 €




Η γνώση αναφέρεται ότι είναι διάχυτη και αυτό ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, από όποια οπτική γωνία και αν γίνει ο στοχασμός. Η μελέτη όμως θεωρεί αυτή την διάχυση ως σταγόνα στον ωκεανό.
Πρόκειται δηλαδή για σοβαρή απώλεια και φυσικά αυτό δεν αφορά την εκ της παιδείας είτε της δια βίου τηλεοπτικής γνώσης και μάθησης. Η σταγόνα και η αλήθεια έχουν κοινό χαρακτηριστικό την εξομοίωση με το περιβάλλον, αλλά η αλήθεια έχει την σημαντική διαφορά ότι μπορεί να βρεθεί όταν ο μελετητής δει το περιβάλλον ορθά και το προσδιορίσει ως κηλιδωμένο και τότε η αλήθεια φωτίζει. Σε αυτή την περίπτωση η αναφερθείσα διάχυτη γνώση ως προϊόν της πολιτικής, εμφανίζεται ως ένα σαθρό οικοδόμημα το οποίο η πνευματική ακρισία το βλέπει ως μία πολυτελή κατασκευή. Αυτό συμβαίνει διότι έχει χαθεί η Ορθόδοξη Χριστιανική και Εθνική αντίληψη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει Ιερό και Όσιο.
Η Ελευθερία δεν υπάρχει συνταγματικά διότι το «Εθνικό και Χριστιανικό» στοιχείο καθορίζεται από την εκάστοτε πολιτική κυβερνητική ή κοινοβουλευτική και όχι από κάποιο Πανεπιστήμιο που και αυτό απαγορεύεται να είναι Ελεύθερο. Έτσι οι διαβολικές πράξεις καθοσιώνονται…







e-mail Facebook Twitter