Άλλοι άνθρωποι


Συγγραφέας : Κουσκουλή, Ευαγγελία Ι.
Εκδότης : Εκδόσεις Έαρ
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5368-87-6
Σελίδες : 144
Κατηγορίες : Προσωπικές αφηγήσεις - Μαρτυρίες Θρησκεία

10.00 € 9.00 €




Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αλλιώτικοι απ᾿ τους άλλους! Άνθρωποι που πορεύονται κατάντικρυ στον ήλιο· που μες στην απλότητα ή την αφάνεια, άγγιξαν τη μεγαλοσύνη! Είναι, γιατί ξέρουν να ξεχωρίζουν τον νόμο του Θεού απ' τους νόμους των ανθρώπων. Γιατί έχουν το ένα χέρι απλωμένο στον Χριστό και τ᾿ άλλο στον πλησίον.
Τέτοιοι είναι οι πρωταγωνιστές των πραγματικών ιστοριών αυτού του βιβλίου. Άλλοι από αυτούς έζησαν σε αλλοτινούς καιρούς κι άλλοι πρόσφατα.
Τέτοιους ανθρώπους, αν τους βρεις σήμερα, κοίταξε μην τους προσπεράσεις!


Η Ευαγγελία Κουσκουλή γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1966. Έχει πτυχίο Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών - Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Βυζαντινή Φιλολογία και διδακτορική διατριβή. Εκτός από τα επιστημονικά συγγράμματα και διάφορα επιστημονικά άρθρα που έχει δημοσιεύσει, ασχολείται με την ποίηση και τη λογοτεχνία από τη μαθητική της ηλικία. Άρθρα και δοκίμια ποικίλου περιεχομένου, ποιητικά και πεζά λογοτεχνικά κείμενα, έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες επώνυμα ή με το φιλολογικό ψευδώνυμο "Ιάνθη".






e-mail Facebook Twitter