Α΄ στον έρωτα


Συγγραφέας : Αγγελίδης, Γ.
Εκδότης : Εκδόσεις Bell
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-620-962-8
Σελίδες : 256
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

5.90 € 5.31 €




Ο Ορέστης είναι ερωτευμένος με τον Σπύρο από τη μέρα που τον γνώρισε. Υπάρχουν μονάχα δύο προβλήματα: είναι ο αδερφός του κολλητού του και είναι στρέιτ, περιτριγυρισμένος διαρκώς από κοπέλες. Ξεκινώντας τη Β’ λυκείου, ο Ορέστης αποφασίζει να ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος, μα και αυτόν τον ατελέσφορο έρωτα. Έτσι, ανοίγει μια από εκείνες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν όλοι, με την ελπίδα να γνωρίσει την αγάπη. Αυτό που δεν περιμένει ποτέ είναι πως εκεί θα γνωρίσει τον BlackVelvet –και σε μια απρόσμενη τροπή της μοίρας θα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι άλλος απ’ τον Σπύρο!
Ο έρωτάς τους αρχίζει να δυναμώνει διαδικτυακά, υπό την προστασία της ανωνυμίας, όμως τι θα συμβεί όταν κληθούν και οι δύο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια;
Μια τρυφερή ιστορία αγάπης, ενηλικίωσης και αποδοχής του αληθινού μας εαυτού.


Ο Γιώργος Αγγελίδης γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό. Από πολύ μικρός ανακάλυψε τη λατρεία του για την ανάγνωση και όχι πολύ αργότερα την κλίση του στη λογοτεχνία. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ξεκίνησε τη συγγραφή του πρώτου του ολοκληρωμένου λογοτεχνικού έργου, την οποία ολοκλήρωσε σε ηλικία δεκαεννέα ετών. Το 2015 εξέδωσε το πρώτο του έργο, την "Καρδιά του Δαίμονα", αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές ενώ το 2016 συμμετείχε με διηγήματά του σε δύο λογοτεχνικές συλλογές. Το 2017 υπέγραψε το σενάριο της δημοφιλούς παράστασης ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, η οποία απέσπασε το βραβείο κοινού στα 6α Queer Theater Awards.






e-mail Facebook Twitter