Ακαδημία Υπερερευνητών 2: Η οργή των εξόριστων


Συγγραφέας : Μπεν Κόστα
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-03-3674-0
Σελίδες : 340
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

13.30 € 11.97 €




Ο Κουπ Κούπερσον είχε αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα ότι ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στην Ακαδημία Υπερερευνητών, αλλά ούτε που θα θυμάται κανείς τη νίκη του στον Λαβύρινθο των Μανιταριών, αν συνεχίσει να τα πηγαίνει τόσο χάλια στο μάθημα Γρίφων και Ρούνων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τον Κόντι, τον καινούριο που όλοι –ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι του Κουπ από την Πράσινη Ομάδα– πιστεύουν ότι είναι φοβερός… Μόνο που ο Κουπ είναι σίγουρος πως κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.

Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση του Κόντι: συμβαίνουν κι άλλα παράξενα πράγματα στην Ακαδημία. Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό στον σχολικό χορό, ο Κουπ, ο Όγκι, η Νταζ και η Μίντι, μαζί με μερικούς άλλους παλιούς και καινούριους μαθητές, καταλαβαίνουν ότι πρέπει να αναλάβουν δράση για να προσπαθήσουν να σταματήσουν όποιον προκαλεί όλον αυτό τον χαμό. Μόνο που οι κακοί της υπόθεσης είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από όσο φαντάζονται… και έχουν βαλθεί να εκδικηθούν την Ακαδημία Υπερερευνητών.

Ο Κουπ και οι φίλοι του επιστρατεύουν όλες τις ικανότητές τους ως κατώτεροι υπερερευνητές, οι εχθροί τους όμως βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρουν να τους σταματήσουν και να σώσουν την Ακαδημία, πριν να είναι πολύ αργά;







e-mail Facebook Twitter