Γονέας ηγέτης

Γίνε ο γονιός που πάντα ονειρευόσουν!
Συγγραφέας : Λιάνα Λεκανίδη
Εκδότης : iWrite
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-627-269-1
Σελίδες : 110
Κατηγορίες : Γονείς και παιδιά Αυτογνωσία

10.90 € 7.63 €




Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιµος οδηγός για τους γονείς που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους, για τους γονείς που οραµατίζονται έναν καλύτερο κόσµο! Μόνο αν ξεκινήσουµε την εκπαίδευση από τους ίδιους µας τους εαυτούς, θα τη µεταδώσουµε και στα παιδιά µας και θα καταφέρουµε να διαµορφώσουµε έναν κόσµο, όπως θα θέλαµε να είναι – µε αξίες και αρετή.

Ο δρόµος της γονεϊκότητας δεν είναι πάντα εύκολος· έχει πολλές χαρές αλλά και προκλήσεις. Σε αυτό το βιβλίο, δεν θα βρεις γενικευµένες οδηγίες, αλλά τα εργαλεία εκείνα, τον τρόπο και τις τεχνικές, για να γίνεις καλύτερος γονιός και άνθρωπος. Το βιβλίο αυτό σου δείχνει πώς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου βήµα-βήµα.


Η Λιάνα Λεκανίδη είναι πιστοποιηµένη Parenting Life Coach (ACSTC/ICF), συνεργάτιδα της APH (Attachment Parenting Hellas), πιστοποιηµένη Theta Healer, συγγραφέας, συνιδρύτρια της New Generation New World και τουριστική επιχειρηµατίας. Πάνω από όλα, όµως, είναι µαµά και αυτή είναι η κινητήρια έµπνευσή της για τη δηµιουργία ενός καλύτερου κόσµου µε υγιείς και ευτυχισµένους ανθρώπους. Εξειδικεύεται σε coaching γονέων αλλά και όσων θέλουν να πραγµατοποιήσουν µία µεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, στη συµβουλευτική ζεύγους, ενώ παρέχει και σεµινάρια εκπαίδευσης για Γονείς – Ηγέτες. Παράλληλα, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων µε µεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού και έχει εργαστεί σε µεγάλες εταιρείες σε τµήµατα Ανθρώπινου Δυναµικού, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Marketing και Συµβουλευτικής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.lianalekanidi.com για να κλείσετε µία δωρεάν coaching συνεδρία µαζί της!






e-mail Facebook Twitter