Διαβήτης

Καταπολεμήστε τον με τη δίαιτα ομάδων αίματος: Το εξατομικευμένο πρόγραμμα για την πρόληψη και θεραπεία του διαβήτη Α και Β και της προδιαβητικής κατάστασης
Συγγραφέας : D' Adamo, Peter Whitney, Catherine
Μεταφραστής : Μπαρουξής, Γιώργος
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 978-960-364-311-1
Σελίδες : 238
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Διαβήτης

14.27 € 9.85 €




Αξιοποιήστε πλήρως τις θεραπευτικές ωφέλειες που έχετε όταν τρώτε και ζείτε σύμφωνα με την ομάδα του αίματός σας και αντιμετωπίστε τον διαβήτη. Το βιβλίο του Dr. Peter d' Adamo, συγγραφέα του διεθνούς best seller "Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο αίματός σας", δίνει εξειδικευμένες κατευθυντήριες γραμμές για άτομα που έχουν διαβήτη, προδιαβήτη, υπογλυκαιμία ή υπεργλυκαιμία. Οι προσαρμογές στη διατροφή και στον τρόπο ζωής σύμφωνα με τις ομάδες αίματος, θα σας δώσουν επιπλέον όπλα για να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες παθήσεις: να θέσετε υπό έλεγχο το σάκχαρο, να επιτύχετε ένα υγιές βάρος, να βελτιώσετε το μεταβολισμό σας, να αυξήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας, και να περιορίσετε ή να απλλαγείτε από τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του διαβήτη τύπου 2.

Ο Peter D' Adamo είναι ο γιατρός που καθιέρωσε τη σχέση της διατροφής με τις ομάδες αίματος, μετά από έρευνα 45 ετών. Eίναι φυσιοπαθητικός, εκπαιδευτικός και ερευνητής με μεγάλη διεθνή απήχηση.






e-mail Facebook Twitter