Έλεγχος και διαχείριση ποιότητας στη βιομηχανία γραφικών τεχνών


Συγγραφέας : Τσιμή, Ντιάνα
Εκδότης : Παπασωτηρίου
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 978-960-7530-43-1
Σελίδες : 115
Σχήμα : 24x17
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση

15.28 € 12.22 €




Το παρόν βιβλίο είναι χρήσιμο για παραγωγικές επιχειρήσεις γραφικών τεχνών αλλά και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το τρίπτυχο τυποποίηση - πιστοποίηση - διαπίστευση. Το περιεχόμενό του δίνει γενικές γνώσεις αλλά περιέχει και αναλυτική εφαρμογή των παραπάνω στις γραφικές τέχνες.

Διαπραγματεύεται την αναγκαιότητα να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις στον ανταγωνισμό με μοχλό τη σταθερή ποιότητα, που μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαδικασιών τυποποίησης παραγωγής αλλά και τυποποίησης διαδικασιών διατμηματικής επικοινωνίας. Υποδεικνύει γιατί ο έλεγχος του προϊόντος δεν πρέπει να είναι τυχαίος αλλά να ακολουθεί στατιστικές μεθόδους και να γίνεται στο σωστό σημείο της παραγωγικής διαδικασίας (έγκαιρα).

Τέλος, επειδή η ποιότητα διασφαλίζεται όταν δεν εξαρτάται από τον έλεγχο, αναλύεται γιατί είναι σημαντική η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση όλων των εργαζομένων και της διοίκησης στην έννοια της ποιότητας. Ένα βιβλίο βοηθός και σε πρακτικό επίπεδο αφού όλες οι προτάσεις του έχουν τύχει επιτυχούς εφαρμογής στο δύσκολο πεδίο της βιομηχανίας εκτυπώσεων.







e-mail Facebook Twitter