Έτσι γίνεται το θαύμα!

Εγχειρίδιο ζωής: Επιβεβαιωμένοι τρόποι με τους οποίους ο άνθρωπος αυτο-θεραπεύεται, παραμένει υγιής για πάντα και κάνει πραγματικότητα όλα του τα όνειρα
Συγγραφέας : Φωτόπουλος, Αλέξης
Εκδότης : Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 978-960-417-330-3
Σελίδες : 382
Σχήμα : 24x17
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα Συμβουλευτική

20.00 € 17.80 €




Ο συγγραφέας, ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία για να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει μια σειρά από ξεκάθαρες απαντήσεις: - Γιατί αρρωσταίνει ο άνθρωπος; Πως βρίσκει τη δύναμη να αυτοθεραπευθεί; - Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική της φύση; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ' όλους τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα, πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ' όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε. Είναι το καταλληλότερο βιβλίο για να βοηθήσει να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση και την κρίση ταυτότητας που περνά σήμερα όλη η ανθρωπότητα και ο ίδιος ο άνθρωπος. Το βιβλίο αυτό στηριζόμενο στη βιωματική εμπειρία, αλλά κυρίως στις απόψεις των κυριοτέρων σοφών, ιατρών, επιστημόνων που έχουν περάσει από τη γη μας, απαντά σ' όλα τα ερωτήματα που σας απασχολούν. Διαβάζοντας το παρών βιβλίο θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση (υγείας, συναισθηματική, ψυχολογική οικονομική). Θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, και θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πανεύκολο και απλό να κάνετε ακόμη και τα παιδιά σας να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις γύρω και μέσα τους. - Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε την προσωπική μας αμφιβολία, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο. - Πώς θα γίνει αυτό; Διαβάζοντας την βιωματική εμπειρία του συγγραφέα, το απόφθεγμα της σοφίας των κυριοτέρων σοφών και επιστημόνων, αλλά και ακούγοντας το CD που υπάρχει στο βιβλίο, το οποίο μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους αρνητικούς προγραμματισμούς που υπάρχουν στο υποσυνείδητο μας και μας καταστρέφουν τη ζωή. Αντικαθιστά τους αρνητικούς με θετικούς προγραμματισμούς, οι οποίοι μας δημιουργούν συνεχώς ευτυχία, ευημερία και βοηθούν την υγεία μας. Ακούγοντας το CD αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας φύση, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στον εγκέφαλο σας νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία θα σας κάνουν να αισθάνεστε τέλεια, έτσι ώστε να είσθε πάντα υγιείς, ευτυχισμένοι και να έλκετε τον πλούτο και ευτυχισμένες σχέσεις.


Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Εργάστηκε για δεκαπέντε χρόνια ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες κι εδώ και οκτώ χρόνια έχει δημιουργήσει μια δική του εταιρεία. Αφοσιώθηκε για 15 χρόνια στη μελέτη Ελλήνων και ξένων φιλοσόφων καθώς και μεγάλων επιστημόνων, προκειμένου να ανακαλύψει τι είναι αυτό που θα μπορούσε να του δώσει, σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, ασχολήθηκε με όλα όσα αφορούν στη βοήθεια που μπορεί να πάρει ο άνθρωπος, προκειμένου να εξελίξει τη συνειδητότητά του, να κάνει πραγματικότητα όλα του τα όνειρα και να ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή, προσφέροντας στους συναθρώπους του.






e-mail Facebook Twitter