Εφαρμοσμένο Φενγκ Σούι

Πως να εφαρμόσετε την πανίσχυρη φόρμουλα του Φενγκ Σούι της πυξίδας με βάση την ημερομηνία γέννησης και το φύλλο: Περιέχει τη φόρμουλα του Φενγκ Σούι απλοποιημένη
Συγγραφέας : Too, Lillian
Μεταφραστής : Νάνου - Τσάκαλη, Αναστασία
Εκδότης : Πύρινος Κόσμος
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 978-960-430-117-1
Σελίδες : 196
Σχήμα : 24x17
Κατηγορίες : Φιλοσοφία, Κινεζική

24.00 € 18.00 €




Τα βιβλία της Λίλλιαν Του για το Φενγκ Σούι έχουν κυκλοφορήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και περιλαμβάνονται στον κατάλογο των μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την αναθεωρημένη έκδοση του επιτυχημένου βιβλίου της για το Φενγκ Σούι της σχολής της πυξίδας, η Λίλλιαν προσφέρει για άλλη μια φορά μια πλήρως απλοποιημένη και φιλική προσέγγιση για την πρακτική του Φενγκ Σούι. Το `ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΜΠΑ ΓΚΟΥΑ ΛΟ ΣΟΥ` εξηγεί μια πανίσχυρη φόρμουλα του Φενγκ Σούι με κατανοητό τρόπο. Συνοδεύοντάς το από λεπτομερείς και σαφείς οδηγίες για το πώς χρησιμοποιείται η φόρμουλα στο σπίτι και στο γραφείο σας, η Λίλλιαν Του κάνει το αυθεντικό Φενγκ Σούι εύκολο στην εφαρμογή. 

 

Η Λίλλιαν Του είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κόσμο των επιχειρήσεων πριν γίνει κορυφαία ειδικός στο Φενγκ Σούι. Σήμερα δίνει διαλέξεις σε όλα τα μέρη του κόσμου.






e-mail Facebook Twitter