Ζητείται ντελιβεράς


Συγγραφέας : Σπυριδοπούλου, Σπυριδούλα
Εκδότης : Ίαμβος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5688-31-8
Σελίδες : 256
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

13.00 € 11.70 €




Η αγγελία που δημοσιεύθηκε στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας, στη σελίδα «Μικρές Αγγελίες» δεν ήταν μια απλή και ασήμαντη αγγελία αναζήτησης υπαλλήλου.
Το «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ» έγινε η αρχή της ιστορίας του ήρωα, Οδυσσέα να ζήσει τη δική του Οδύσσεια, όχι σε έναν μυθικό κόσμο, αλλά στη σύγχρονη εποχή που διανύουμε όλοι μας, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.
Ο Οδυσσέας θα βρεθεί δεμένος στο κατάρτι και θα βγει νικητής, πολεμώντας τις σειρήνες που θέλουν να τον βουλιάξουν, φτάνοντας στον προορισμό του, την Ιθάκη, για να συναντήσει την αγαπημένη του Πηνελόπη.
Ο Οδυσσέας μαζί με τα άλλα παιδιά του ντελίβερι θα μας ταξιδέψουν φορώντας κράνος και οδηγώντας το παπάκι τους σε απρόσμενες κωμικοτραγικές περιπέτειες, παραδίδοντας το πακέτο στους πελάτες.
Απολαύστε αυτή τη διαδρομή.
Έχει φύγει ήδη το παιδί!
Παραγγείλετε από το σπίτι και περιμένετε να χτυπήσει το κουδούνι!


Η Σπυριδούλα Σπυριδοπούλου γεννήθηκε το 1963 στη Δράμα και κατοικεί στον Περισσό μαζί με τα τρία παιδιά της. Είναι απόφοιτη Λυκείου και έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες. Έχει εργαστεί στις εφημερίδες Έθνος, Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος και στο περιοδικό Γυναίκα.






e-mail Facebook Twitter