Η οργή του δαίμονα


Συγγραφέας : Κρουστάλης, Βασίλης
Εκδότης : Λυκόφως
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-5429-77-5
Σελίδες : 456
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

16.96 € 15.26 €




Το κουκούλι του Ικζού άνοιξε.
Ο πανίσχυρος δαίμονας επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ και ανακαταλαμβάνει τα χαμένα εδάφη. Ο Καγάντο φλέγεται ξανά. Αυτό όμως που δεν περιμένει ο Ικζού είναι να δεχθεί επίθεση από έναν παντοδύναμο μάγο.
Ο Άλαντορ Σίλντιμορ επέστρεψε.
Μετά την περιπλάνησή του στη διάσταση Ροζάρια, εξελιγμένος σε έναν πανίσχυρο μάγο, επανέρχεται στον καθημαγμένο από τον πόλεμο Καγάντο. Ο Άλαντορ αισθάνεται υπεύθυνος για την εισβολή του αρχιδαίμονα και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει.
Όμως, εκτός από τον δαίμονα στρατηλάτη, έχει να αναμετρηθεί και με το σκοτεινό παρελθόν του, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό που θέλει να αποδείξει ότι είναι ο ικανότερος μάγος στον Καγάντο, να βρει διέξοδο από τον προσωπικό του λαβύρινθο και να κλείσει τους ανοικτούς λογαριασμούς του.


Ο Βασίλης Κρουστάλης γεννήθηκε έναν παγωμένο Δεκέμβριο του 1983. Ζει και εργάζεται στα Μέγαρα Αττικής. Η πρώτες του μεγάλες αγάπες ήταν τα παραμύθια των παππούδων του και, μετά, τα κόμικς. Όταν ενηλικιώθηκε και άρχισε να διαβάζει κλασική λογοτεχνία και επιστημονική φαντασία, οι ορίζοντές του άνοιξαν περισσότερο. Παράλληλα, παρακολουθούσε ιαπωνικές anime σειρές. Σταδιακά, μεταμορφώθηκε σε έναν βιβλιοφάγο που διάβαζες όλα τα είδη: μυθολογία, κλασική λογοτεχνία, τρόμος, αστυνομικά, επιστημονική φαντασία, κοινωνικά, μυθολογία Κθούλου, οτιδήποτε ήταν και είναι άξιο ανάγνωσης. Όμως, η μεγάλη του αγάπη είναι η επική φαντασία. Διαβάζοντας δεκάδες τίτλους αυτού του είδους, καλλιεργήθηκε μέσα του η ανάγκη να δημιουργήσει τον δικό του κόσμο και τους δικούς του χαρακτήρες. Έτσι, ένα ζεστό απόγευμα του Αυγούστου, άρχισε να γραφεί τις Ιστορίες του Καγάντο.






e-mail Facebook Twitter