Η τέλεια εκπαίδευση

Πρακτικές ασκήσεις για την εκπαίδευση του σκύλου
Συγγραφέας : Bailey, Gwen
Μεταφραστής : Παΐζη, Μαρία
Εκδότης : Ίριδα
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 978-960-7926-77-7
Σελίδες : 208
Σχήμα : 23x16
Κατηγορίες : Σκύλοι

26.50 € 18.55 €




Όλες οι τεχνικές και οι ασκήσεις βήμα βήμα για τη σωστή και αποτελεσματική εκπαίδευση του σκύλου.
 
Το παγκόσμιο bestseller της Gwen Bailey βασίζεται στα πλέον πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα για τη συμπεριφορά των σκύλων και έχει ήδη λύσει τα χέρια σε χιλιάδες ιδιοκτήτες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση του σκύλου, την κοινωνικοποίησή του, την αποτροπή προβλημάτων όπως τράβηγμα του λουριού κατά τη διάρκεια του περιπάτου και ανεξέλεγκτη επιθετικότητα, αλλά και προτάσεις για θεραπείες, παιχνίδια και καλούς τρόπους.
Οι έξυπνες τεχνικές του βιβλίου εγγυώνται αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα. Η συγγραφέας προτείνει λύσεις πρωτοποριακές, βασισμένες στην αγάπη, την κατανόηση και το σεβασμό. 
Εκπαιδεύστε το σκύλο σας να εκτελεί τις εντολές σας και να σας ακούει, για να είναι ένας άριστος συνεργάτης και πάνω από όλα ένας φιλικός και ευτυχισμένος σκύλος.

 


Η Γκουέν Μπέιλι, ειδική σε θέματα συμπεριφοράς ζώων, υπήρξε για πολλά χρόνια επικεφαλής της φιλοζωικής οργάνωσης "The Blue Cross" και μέλος της "Association of Pet Behaviour Counsellors". Έχει γράψει πολλά βιβλία.






e-mail Facebook Twitter