Μια βόλτα στον παράδεισο


Συγγραφέας : Στεφάνου, Μαρία
Επιμελητής : Κασαπάκη, Άντα
Εκδότης : Εκδόσεις Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-142-892-5
Σελίδες : 464
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

15.55 € 10.73 €




Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη.
Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέρφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ. Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο. Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν, θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο.


Η Μαρία Στεφάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα δυτικό προάστιο της Αθήνας. Από μικρό παιδί τη μάγευε ο χώρος του θεάτρου και το όνειρό της ήταν όταν μεγαλώσει να γίνει ηθοποιός. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ασχολήθηκε ενεργά με το ερασιτεχνικό θέατρο συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις από την ηλικία της εφηβείας και για αρκετά χρόνια μετέπειτα. Αργότερα, παρακολούθησε στο Θέατρο των Αλλαγών μαθήματα υποκριτικής, κινηματογράφου και σεναρίου. Η συγγραφή προέκυψε εντελώς τυχαία και καθαρά ερασιτεχνικά, ώσπου σταδιακά εξελίχθηκε και έγινε αναγκαίος τρόπος έκφρασης. Σήμερα, συνεχίζει να ζει σε δυτικό προάστιο της Αθήνας με τον σύζυγο και την τετράχρονη κόρη της, ενώ παράλληλα εργάζεται σε γνωστή εμπορική επιχείρηση. Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Σιωπή στο σκοτάδι" ακολούθησε το "Νοέλια, Η προφητεία του Μαύρου Ρόδου" το οποίο και ολοκληρώθηκε το 2013 με την έκδοση του "Νοέλια, Η επιστροφή του Λευκού Ρόδου".






e-mail Facebook Twitter