Οδηγός επιβίωσης για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε

Ο απόλυτος οδηγός για το πως να αντιμετωπίσεις κάθε κρίση: από ένα οικονομικό κραχ μέχρι μια πανδημία, μια φυσική καταστροφή και έναν πυρηνικό όλεθρο
Συγγραφέας : Rawles, James Wesley
Μεταφραστής : Μαστακούρης, Θωμάς Π.
Εκδότης : Eurobooks
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 978-960-9431-11-8
Σελίδες : 378
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Επιβίωση

19.00 € 14.25 €




Χρειάζεται μόνο ένα απρόσμενο γεγονός για να διαταράξει τον τρόπο της ζωής μας. Αν λάβει χώρα κάποια τρομοκρατική επίθεση, μια πανδημία, μια φυσική/οικολογική καταστροφή ή μια απότομη υποτίμηση του νομίσματος και οικονομική κατάρρευση, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που ούτε καν είχατε φανταστεί. Πού θα βρίσκετε νερό; Πώς θα επικοινωνείτε με συγγενείς που ζουν μακριά σας; Τί θα χρησιμοποιείτε ως καύσιμο; Ο ειδικός της επιβίωσης Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς, συγγραφέας και δημιουργός του ιστολογίου SurvivalBlog.com, μοιράζεται μαζί σας τα βασικά εργαλεία και τις γνώσεις που θα απαιτηθούν για την επιβίωση της οικογένειάς σας, όπως: - Νερό, ο βασικός φυσικός πόρος: Επιλογές φιλτραρίσματος, μεταφοράς, αποθήκευσης και απολύμανσης. - Αποθήκευση τροφίμων: Πόσα και τι είδους να αποθηκεύσετε, οικιακές μέθοδοι συσκευασίας, χώροι αποθήκευσης και ανανέωση, αντιμετώπιση παρασίτων. - Καύσιμα και οικιακό ρεύμα: Οικιακά καύσιμα θέρμανσης, αποθήκευση καυσίμων, ασφάλει, βοηθητικές γεννήτριες. - Κήποι, οπωρώνες και οικόσιτα ζώα: Βασικές αρχές κηπουρικής, μη υβριδικοί σπόροι, θερμοκήπια, επιλογή σωστών ζώων για εκτροφή. - Ιατρικές προμήθειες και εκπαίδευση: Δημιουργία φαρμακείου πρώτων βοηθειών, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις, χρόνια προβλήματα υγείας. - Επικοινωνίες: Παρακολούθηση διεθνών ειδήσεων, επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. - Οικιακή ασφάλεια: Δωμάτιο πανικού, φορητός οπλισμός, εκπαίδευση και μέσα αυτοάμυνας. - Για την ώρα της διαφυγής: Επιλογή οχημάτων, λίστες με απαραίτητα, διαδρομές και σχεδιασμοί. - Επενδύσεις και ανταλλαγές: Επενδύσεις σε υλικά αγαθά, δημιουργία αποθέματος προς ανταλλαγή. - Και πολλά ακόμα. Ένα βιβλίο απαραίτητο σε κάθε καλά προετοιμασμένη οικογένεια.

O Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς είναι o iιδρυτής και αρχισυντάκτης του SurvivalBlog.com του πιο δημοφιλούς ιστολόγιου του Διαδικτύου πάνω στην οικογενειακή προετοιμασία για επιβίωση. Είναι ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός σε ενα ευρύ φάσμα θεμάτων προετοιμασίας για επιβίωση, όπως είναι η αποθήκευση τροφίμων και καυσίμων, η αυτοάμυνα, οι επικοινωνίες, η ασφάλεια του καταφυγίου, τα σακκίδια "απόδρασης" από την πόλη, τα οχήματα επιβίωσης, η αρχιτεκτονική των καταφυγίων, η κηπουρική για αυτάρκεια, η περιορισμένη εκτροφή οικόσιτων ζώων, και μία μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών δεξιοτήτων αυτοσυντήρησης μέσα στην φύση. Ο συγγραφέας είναι ένας πρώην αξιωματικός της Στρατιωτικής Αντικατασκοπίας των ΗΠΑ. Οι άνθρωποι του κύκλου του οι οποίοι τον συμβουλεύονται για θέματα προετοιμασίας και επιβίωσης, είναι ανώτατα διοικητικά στελέχη που περιλαμβάνονται στις ετήσιες λίστες του περιοδικού Fortune, κληρικοί, επιχειρηματίες, και χρηματιστές. Ένα άτομο μέ μεγάλη επιρροή στο σύγχρονο κίνημα της προετοιμασίας για επιβίωση, ο Ρόουλς εφαρμόζει στην πράξη όσα λέει και γράφει: Αυτός και η οικογένειά του ζουν σε ένα καλά εφοδιασμένο και πλήρως αυτάρκες καταφύγιο, τολ οποίο είναι κρυμμένο σε μία οροσειρά "κάπου δυτικά των Βραχωδών Ορέων". Ο Ρόουλς είναι επίσης και συγγραφέας του βιβλίου "Patriots", ένα μυθιστόρημα επιβίωσης στην επερχόμενη κατάρρευση, το οποίο οι κριτικοί περιγράφουν ως "ένα εγχειρίδιο επιβίωσης με περιτύλιγμα καλογραμμένης φαντασίας".






e-mail Facebook Twitter