Πλανήτης Ελλάς 2


Συγγραφέας : Κωνσταντινίδης, Ησαΐας Ι.
Εκδότης : Αρχύτας
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5664-66-4
Σελίδες : 84
Κατηγορίες : Πολιτισμός, Ελληνικός

13.00 € 11.70 €




Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή κειμένων, η οποία ένα πράγμα αποσκοπεί να φανερώσει: το μεγαλείο του πανανθρώπινου ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος!
Μέσα από αναλύσεις και έρευνες διαχρονικού ενδιαφέροντος, ιχνηλατούνται τα ανεξίτηλα σημάδια που άφησε ο ελληνικός Λόγος ως πολύτιμη ιστορική παρακαταθήκη όχι μόνο στους σύγχρονους Έλληνες, αλλά και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Διότι, Πλανήτης Ελλάς ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει και μόνο: μία θεόπνευστη και μοναδική κληρονομιά για το σύνολο της ανθρωπότητας.


Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1975 στη Δράμα. Έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου και τελείωσε φιλοσοφία, πολιτικές επιστήμες, καθώς και τον μη υπάρχοντα στα ελληνικά πανεπιστήμια τομέα της ιστορίας / θεωρίας πολιτισμών. Υποψήφιος δρ. φιλοσοφίας με θέμα διατριβής την ιδεολογία (γεωπολιτική, γεωστρατηγική) του κινήματος του ευρασιανισμού. Επικεφαλής της ομάδας γεωπολιτικών αναλύσεων "VEGA", η οποία αποτελείται από νέους Έλληνες και ξένους ερευνητές. Δημοσίευσε κατά καιρούς σε περιοδικά κείμενα για τη νορβηγική λαϊκή παράδοση και πολιτισμό και είναι γνώστης της νορβηγικής γλώσσας.






e-mail Facebook Twitter