Πλήρες Εγχειρίδιο HTML 5, CSS και JavaScript

(7η Έκδοση)
Συγγραφέας : Lemay, Laura
Εκδότης : Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 960-512-696-4
Σελίδες : 752
Σχήμα : 17x24
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού

52.00 € 44.20 €




Αυτό το εύληπτο, βήμα προς βήμα βιβλίο, έχει αναθεωρηθεί και ενημερωθεί πλήρως με παραδείγματα, τα οποία συμμορφώνονται με την HTML5, το CSS3 και τις σύγχρονες πρακτικές ανάπτυξης για το Web. Σας βοηθά να μάθετε γρήγορα τα βασικά της HTML και του CSS, και κατόπιν προχωρεί σε πιο προηγμένα θέματα, όπως γραφικά, βίντεο και διαδραστικότητα με χρήση της JavaScript. Σε 25 καλογραμμένα κεφάλαια θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε και να συντηρείτε ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Ακολουθώντας την ροή των κεφαλαίων του βιβλίου μπορείτε να μάθετε τα βασικά της ανάπτυξης για το Web.

Μάθετε με τον ρυθμό που σας εξυπηρετεί. Μπορείτε να μελετήσετε κάθε κεφάλαιο με την σειρά, για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε πλήρως τις αρχές και τις μεθοδολογίες ή να εστιάσετε την προσοχή σας σε συγκεκριμένα κεφάλαια, για να μάθετε τις τεχνικές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ελέγξτε τις γνώσεις σας. Κάθε κεφάλαιο ολοκληρώνεται με μια ενότητα Εργασιών, που περιέχει ερωτήσεις, απαντήσεις και ασκήσεις για περαιτέρω μελέτη.

Μάθετε με τον δικό σας ρυθμό

Πλήρως ενημερωμένο και αναθεωρημένο βιβλίο, ώστε να καλύπτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές έκδοσης για το Web

Μάθετε πώς να υλοποιείτε πλήρως τα πρότυπα HTML5 και CSS3

Σαφή, βήμα προς βήμα κεφάλαια, σας παρέχουν πρακτική εξάσκηση για την δημιουργία ιστοσελίδων με HTML

Μάθετε τα βασικά της εργασίας με κείμενο και της δημιουργίας συνδέσεων

Προσθέστε εικόνες και γραφικά στην σελίδα σας

Χρησιμοποιήστε CSS για να αποδώσετε στυλ σε ένα ιστότοπο και να τοποθετήσετε στοιχεία επάνω σε μια σελίδα

Δομήστε μια σελίδα με HTML5

Χρησιμοποιήστε προσαρμοστική σχεδίαση για το Web, για να κάνετε τις σελίδες σας να εμφανίζονται σωστά σε οθόνες διαφόρων μεγεθών

Χρησιμοποιήστε JavaScript για να προσθέσετε δυναμικά στοιχεία και διαδραστικότητα στις σελίδες σας

Μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η jQuery να προσθέσετε χαρακτηριστικά της JavaScript στις σελίδες σας

Σχεδιάστε για το κινητό Web

Δείτε πώς να εκδώσετε τον ιστότοπό σας και να επιτρέψετε σε όλο τον κόσμο να μάθει ότι ο ιστότοπος είναι στην διάθεσή του

Μάθετε πώς να βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας για εύρεση από μηχανές αναζήτηση


Η Laura Lemay είναι μία από τις δημοφιλέστερες συγγραφείς του κόσμου, για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη εφαρμογών για το Web. Έχει γράψει πολλά κορυφαία best-seller, όπως το "Πλήρες εγχειρίδιο της HTML 4".






e-mail Facebook Twitter