Πούτιν: Η αποσιωπημένη συνέντευξη στον Tucker Carlson


Εκδότης : Ταξιδευτής
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-579-173-5
Σελίδες : 168
Κατηγορίες : Συνεντεύξεις Πολιτική - Ρωσία

14.00 € 12.60 €




Με την ανά χείρας έκδοση της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, το «Δίκτυο Σεισάχθεια» και οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» φιλοδοξούν να καλύψουν την ανάγκη να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το ελληνικό κοινό σχετικά με τις τεράστιας σημασίας παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις και που αναπόφευκτα επηρεάζουν άμεσα τη χώρα μας σε αυτή την κομβική αλλά και κρίσιμη περίοδο.
Η συνέντευξη, που παρακολούθησε ένας στους οκτώ κατοίκους του πλανήτη, δεν έτυχε της δέουσας σημασίας και προσοχής στη χώρα μας. Κάποια ΜΜΕ, σε περιορισμένη έκταση και με υποκριτικό ενδιαφέρον, αναφέρθηκαν σε αυτήν, είτε σχολιάζοντάς την αποσπασματικά και δίνοντας ερμηνείες, χωρίς να παραθέσουν ούτε καν δείγμα του πρωτότυπου κειμένου, είτε δημοσιεύοντας επιλεκτικά αποσπάσματα από το δίκτυο youtube, σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από την ελληνική.
Με την έκδοση αυτή ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο ίδιος άποψη, για όσα ο Πρόεδρος Πούτιν αναλύει στη συνέντευξή του σχετικά με το ιστορικό και το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο εξελίσσεται η σημερινή σύγκρουση στην Ουκρανία, τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν, τη πραγματική πορεία του πολέμου και την κατάσταση στο μέτωπο, τη στάση της Ρωσίας και την επίσημη θέση της στο σημερινό γεωπολιτικό γίγνεσθαι. Κυρίως όμως την ειλικρινή και σαφή θέση της όσον αφορά την ειρήνευση και τις διαπραγματεύσεις.
Λίγες μόλις ώρες αργότερα, η συλλογική Δύση έδωσε την απάντησή της, όχι μόνο απορρίπτοντας κάθε προοπτική ειρηνικής διευθέτησης, αλλά κλιμακώνοντας επιθετικά και επικίνδυνα την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Η συμβολή της παρούσας έκδοσης, είναι σημαντική για την αφύπνιση της συνείδησης του ελληνικού λαού, της ευαισθητοποίησής του και της ενεργοποίησής του για να αποτρέψει τα χειρότερα που επίκεινται, εάν αφεθεί μοιρολατρικά στη τύχη που του επιφυλάσσουν.







e-mail Facebook Twitter