Σύντροφοι


Συγγραφέας : Filliozat, Isabelle
Εκδότης : Ενάλιος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-536-630-8
Σελίδες : 272
Κατηγορίες : Ψυχολογία Συμβουλευτική

16.90 € 15.21 €




Πώς να πολεμήσεις τη μεγάλη απώλεια που έρχεται;
Που όσο κι αν δεν μπορείς να τη δεχτείς, πρέπει, όμως, να την αντιμετωπίσεις;
Πώς να οδηγήσεις τον δικό σου αγαπημένο άνθρωπο στην τελική έξοδο, χωρίς αυτός να χάσει τον εαυτό και τον αυτοσεβασμό του, και χωρίς κι εσύ να χάσεις την ψυχή και το κουράγιο σου;
Η ζωή μας δεν τελειώνει πάντα ομαλά, και δεν τελειώνει συγχρονισμένα. Κάποιος θα φύγει πιο νωρίς, κάποιος θα μείνει πίσω για να αντιμετωπίσει το πένθος και τη βαριά απώλεια.
Γίνε εσύ το στήριγμα αυτό που όλοι επιζητούμε στη δύσκολη στιγμή, γίνε εσύ ο εμψυχωτής του αγαπημένου που φεύγει. Όσα δίνεις την ώρα του πόνου, γίνονται μεγάλη ανταμοιβή την ώρα της απώλειας και του κενού της μοναξιάς, όπως με απέραντη τρυφερότητα και αγάπη μάς διδάσκει, για μια ακόμη φορά η Ιζαμπέλ Φιλιοζά, μέσα από τη δική της οδυνηρή εμπειρία απώλειας του συντρόφου της.


H Ιζαμπέλ Φιλιοζά, κόρη πατέρα ψυχολόγου και μητέρας ψυχιάτρου, είναι ψυχοθεραπεύτρια και μητέρα δύο παιδιών. Από το 1982 συνεργάζεται με γονείς και παιδιά στον δρόμο τους προς την ελευθερία των συναισθημάτων της ψυχής και την ευτυχία. Είναι επιτυχημένη συγγραφέας των βιβλίων: -"Le corps messager", 1988 -"L' Alchimie du bonheur", 1992 -"Le Delfi des meres", 1994 -"Au coeur des emotions de l' enfant", 1999 -"L' intelligence du coeur"






e-mail Facebook Twitter