Το φως της ζωής

Ο πλήρης οδηγός ενεργειακής θεραπευτικής και ψυχικής ολοκλήρωσης, μέσω της επαφής με την υπέρτατη πηγή της εσωτερικής μας δύναμης
Συγγραφέας : Brennan, Barbara Ann
Μεταφραστής : Νομικός, Μάνος Π.
Εικονογράφος : Schneider, Thomas J. Tartaglia, Joan
Εκδότης : Έσοπτρον
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 978-960-8317-57-4
Σελίδες : 408
Σχήμα : 28x21
Κατηγορίες : Θεραπείες Αύρα

29.96 € 20.67 €




Το πρώτο βιβλίο της χαρισματικής Barbara Ann Brennan, το μπεστ-σέλλερ "Χέρια όλο φως" την καθιέρωσε ως μια από τις σημαντικότερες θεραπεύτριες παγκοσμίως και οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους στην ανακάλυψη μιας νέας ολιστικής πραγματικότητας για το σύμπαν. Τώρα, με το "Το φως της ζωής", συνεχίζει την εξερεύνησή της στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, την πηγή κάθε βιώματος που σχετίζεται με την υγεία ή την ασθένεια. Παρουσιάζοντας νέα συγκλονιστικά δεδομένα, αποτέλεσμα πολύχρονης άσκησης της θεραπευτικής, μας δείχνει πώς μπορούμε να ενδυναμωθούμε τόσο ως ασθενείς όσο και ως θεραπευτές, ώστε να κατανοήσουμε και να εργαστούμε με την πιο θεμελιώδη θεραπευτική μας δύναμη: το φως που αναδύεται από τον πυρήνα της ανθρώπινης υπόστασής μας. Με μια μοναδική προσέγγιση, που ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ θεραπευτή, ασθενών και ιατρών, και εμπλουτισμένο με παραδείγματα, ασκήσεις και πλούσια εικονογράφηση, το "Φως της ζωής" αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό ενεργειακής θεραπευτικής στην εποχή μας, προσφέροντας έναν νέο δρόμο για την ολοκλήρωση και την πληρότητα.

H Barbara Ann Brennan είναι θεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια και επιστήμων. Έχει αφιερώσει περισσότερα από τριάντα χρόνια στην έρευνα και την εξερεύνηση του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου. Ήταν ερευνήτρια της ΝΑΣΑ στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων του Goddard αφού τελείωσε το Master της στη Φυσική της Ατμόσφαιρας, στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Εκπαιδεύτηκε στη Βιοενεργειακή Θεραπεία και στην Ενεργητική του Πυρήνα στο Ινστιτούτο για την Ψυχοσωματική Σύνθεση και στην Κοινότητα του Ολοκληρωμένου Ατόμου στην Washington, D.C. Ήταν από τους πρώτους που αποφοίτησαν από το Ινστιτούτο για τη Νέα Εποχή, του dr. John Pierrakos, το οποίο σήμερα είναι γνωστό ως Ινστιτούτο Ενεργητικής του Πυρήνα, στη Νέα Υόρκη. Το πρώτο της βιβλίο, "Χέρια όλο φως", θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα εγχειρίδια για την εναλλακτική θεραπευτική στην εποχή μας. Είναι ιδρύτρια και διευθύντρια της Θεραπευτικής Σχολής Barbara Brennan, ενώ πραγματοποιεί εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις σε όλο τον κόσμο.






e-mail Facebook Twitter