Χρυσή Αυγή


Συγγραφέας : Φιλίππου, Ίων
Εκδότης : Ήλεκτρον
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5593-07-0
Σελίδες : 336
Κατηγορίες : Πολιτικά κόμματα - Ελλάς

25.00 € 17.50 €




Πλανώνται εκείνοι που βαυκαλίζονται με τον ευσεβή πόθο, ότι την Χρυσή Αυγή εξέθρεψε η οικονομική και κοινωνική κρίση ελπίζοντας έτσι, ότι αιρουμένου του αιτίου θα αρθεί και το φαινόμενο. Την Χρυσή Αυγή εξέθρεψε η πολύ βαθύτερη πολιτισμική κρίση που δεν είναι ελληνική, αλλά ευρωπαϊκή.
Ως Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει οριστικά να αποφασίσουμε ποιά Ευρώπη θέλουμε. Την πολιτισμένη Ευρώπη των Πατρίδων και των Λαών ή την πολυπολιτισμική Ευρώπη των μιγάδων και των αγορών.
Οι λαοί έχουν ήδη αποφασίσει και οι παγκόσμιοι εξουσιαστές επίσης. Η Χρυσή Αυγή είναι με το μέρος των Λαών.
Το πολιτικό σύστημα είναι υποχείριο των Εξουσιαστών.
Γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή κι αν ακόμη εκλείψει από το πολιτικό στερέωμα, θα γίνει ο πυρσός που θα πυρπολήσει ολάκερη την Ευρώπη.


Ο Ίων Φιλίππου σπούδασε μηχανικός στο ΕΜΠ. Συστρατεύτηκε στον κύκλο του περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 1982, ως αναλυτής και βασικός αρθρογράφος. Ανήκει στα 7 πρόσωπα που στις 9-2-86, υπό τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ίδρυσαν τον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θεωρητικός και ιδεολογικός καθοδηγητής του Κινήματος, είναι ο συντάκτης της Διακήρυξης Ιδεολογικών Αρχών, κατά την περίοδο 1986-87 και κύριος αρθρογράφος του περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μετέχει στην ιθύνουσα ομάδα έως το '90, δεύτερος κατά ιεραρχική τάξη.






e-mail Facebook Twitter