Πώς να ξεκινήσεις ένα σκάνδαλο


Συγγραφέας : Dare, Tessa
Εκδότης : Elxis
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5543-34-1
Σελίδες : 328
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

15.50 € 13.95 €




Η Σάρλοτ Χάιγουντ δεν θέλει να παντρευτεί, πόσο μάλλον κάποιον που δεν αγαπάει. Από την άλλη, η μητέρα της έχει διαφορετική άποψη και θέλει να τη δει στο πλευρό ενός πλούσιου άντρα.

Ο Πιρς Μπράντον είναι ο τέλειος υποψήφιος για την οικογένειά της, με τη Σάρλοτ να τον έχει προειδοποιήσει αρκετές φορές να μείνει μακριά της.
Η μοίρα όμως τους παίζει περίεργα παιχνίδια… Μια απίστευτη παρεξήγηση θα οδηγήσει στον αρραβώνα τους!
Στέκονται ο ένας απέναντι στον άλλον.
Για εκείνον όλα είναι μια διαπραγμάτευση. Για εκείνη όλα είναι ένα λάθος.
Ο Πιρς έχει μια δεύτερη, κρυφή ζωή. Ειδικές αποστολές. Θανατηφόρες δεξιότητες.

Η Σάρλοτ θέλει να ταξιδεύει, είναι αποφασιστική και έτοιμη να τα βάλει με όλα τα μυστήρια, έχοντας για όπλο της την αγάπη.
Το πάθος τους είναι έντονο. Ο κίνδυνος πραγματικός. Σύντομα, η Σάρλοτ θα νιώσει διαλυμένη. Είναι έτοιμη να παραδοθεί σε έναν άντρα που ορκίζεται ότι δεν θα την αγαπήσει ποτέ;


Η Tessa Dare είναι συγγραφέας best sellers των New York Times και του USA Today. Έχει γράψει δεκατέσσερα ιστορικά ρομαντικά μυθιστορήματα και πέντε νουβέλες. Τα βιβλία της έχουν αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία, όπως το Βραβείο RITA της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Ρομαντικών Μυθιστορημάτων -δύο φορές- και πολλά Βραβεία RT Book Reviews Reviewer’s Choice. Το περιοδικό Booklist την έχει χαρακτηρίσει ένα από "τα νέα αστέρια του ιστορικού ρομαντικού μυθιστορήματος" και τα βιβλία της πρόκειται να μεταφραστούν σε δεκάδες ξένες γλώσσες. Σπούδασε βιβλιοθηκονομία και λατρεύει τα βιβλία. Ζει στη Nότια Καλιφόρνια μαζί με τον σύζυγό της, τα δύο παιδιά τους και τρία απίθανα γατάκια.






e-mail Facebook Twitter