Δικτυακό marketing. Η εξέλιξη της παγκόσμιας αγοράς

Πώς να χτίσεις μια επιχείρηση χωρίς ρίσκο και με μηδενικό κεφάλαιο
Συγγραφέας : Διακομανώλης, Κώστας
Εκδότης : Λεξίτυπον
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-597-281-3
Σελίδες : 124
Κατηγορίες : Μάρκετινγκ

11.00 € 7.70 €




Το δικτυακό marketing ξεκίνησε να αναπτύσσεται δειλά πριν από 60 περίπου χρόνια και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας με πάνω από 95 εκατομμύρια ανθρώπους να ασχολούνται σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η ονομασία του και μόνο δηλώνει ότι, πολλαπλά επίπεδα ανθρώπων διαθέτουν, πουλάνε και προωθούν στην αγορά όχι μόνο προϊόντα, αλλά παράλληλα και την «ιδέα» της δικτύωσης σε καταναλωτές. Ένας συνεργάτης επιχειρηματίας-δικτυωτής, αναζητά άλλους συνεργάτες, τους οποίους εκπαιδεύει για να αναπτύξουν και αυτοί τη δική τους επιχείρηση.

Το δικτυακό marketing είναι η εξέλιξη της παγκόσμιας αγοράς, είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον οποιονδήποτε να δημιουργήσει από μικρά μέχρι πολύ μεγάλα εισοδήματα χωρίς να ρισκάρει απολύτως τίποτα. Μπορεί να δημιουργήσει μια επιχείρηση χωρίς επενδύσεις κεφαλαίων, παράλληλα με την οποιαδήποτε ενασχόληση έχει.

Ο Robert Kiyosaki, ο οποίος θεωρείται αυθεντία στα οικονομικά, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις, αναφέρεται συχνά στο δικτυακό marketing ονομάζοντάς το «η επιχείρηση του 21ου αιώνα».

Ο Bill Gates έχει δηλώσει ότι αν ξεκινούσε την καριέρα του σήμερα από την αρχή, θα ξεκινούσε με δικτυακό marketing, διότι είναι ο μόνος τρόπος κάποιος με μηδαμινό κεφάλαιο και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, να πλουτίσει.

O Warren Buffett (ιδιοκτήτης εταιρειών δικτυακού marketing), έχει δημόσια υποστηρίξει το δικτυακό marketing και έχει δηλώσει ότι ήταν η καλύτερη επένδυση που έχει κάνει ποτέ στη ζωή του.

 


Ο Κώστας Διακομανώλης είναι έγγαμος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά με μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση των επιχειρήσεων. Έχει παραστεί σαν εκπαιδευόμενος και σαν εκπαιδευτής σε δεκάδες σεμινάρια Οργάνωσης και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια έχει αφιερώσει πολύ από τον χρόνο του με την εκπαίδευση του προσωπικού και ειδικότερα με την εκπαίδευση των τμημάτων πωλήσεων των εταιρειών που είχε συνεργασία. Μιλάει καλά Αγγλικά. Έχει εργαστεί ως διευθυντής πωλήσεων και Μarketing για 8 έτη στην 3Μ Ηellas, όπως επίσης για 3 χρόνια με την ίδια ιδιότητα στην ΑΛΚΟ Ελλάς ΑΒΕΕ -να σημειωθεί δε, ότι κατά την διάρκεια της θητείας του, η εν λόγω εταιρεία, εισήχθη στο χρηματιστήριο. Έχει συνεργαστεί τα τελευταία 25 χρόνια σαν Οικονομικός Σύμβουλος και Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων, με πολλές και διαφορετικού μεγέθους επιχειρήσεις. Επί σειρά ετών ασχολείται ως Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση του προσωπικού, στο Μarketing και στο Εμπορικό τμήμα, στην αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και ειδικότερα στο σχεδιασμό για τη σωστή και υγιή ανάπτυξη.






e-mail Facebook Twitter