Άγριος πλούτος


Συγγραφέας : Kleypas, Lisa
Εκδότης : Elxis
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5543-07-5
Σελίδες : 448
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

16.60 € 14.94 €




Ένας αδίστακτος μεγιστάνας.
O Ρας Γουίντερμπορν, ένας άντρας με ταπεινή καταγωγή αλλά έντονες φιλοδοξίες και μεγαλεπήβολους στόχους, βρέθηκε με τεράστιο πλούτο στα χέρια του, δύναμη και δόξα. Στον κόσμο των επιχειρήσεων –και όχι μόνο–, ο Ρας παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Κι από τη στιγμή που συναντά τη συνεσταλμένη, ευγενικής καταγωγής λαίδη Έλεν Ρέιβενελ, είναι αποφασισμένος να την κατακτήσει.

Με κάθε τρόπο.
Μια άγρια ομορφιά.

Η Έλεν, μεγαλωμένη μακριά από τη λάμψη, την αίγλη και την κυνική ζωή του Λονδίνου, σαγηνεύεται από την αποφασιστικότητα και την ισχυρή προσωπικότητα του Ρας. Και τότε ένα έντονο, αμοιβαίο πάθος γεννιέται.
Η ανατροφή της δεν συμβαδίζει με την πεποίθησή της πως είναι η μόνη που μπορεί να τιθασεύσει τον ανυπότακτο άντρα.

Καθώς οι εχθροί του Ρας συνωμοτούν εναντίον τους, η Έλεν πρέπει να του εμπιστευτεί το πιο σκοτεινό μυστικό της. Οι κίνδυνοι είναι αδιανόητοι… Η ανταμοιβή; Μια ζωή απαράμιλλης ευτυχίας.
Και όλα ξεκινούν με την απόφασή τους να... παντρευτούν.


Η Lisa Kleypas γεννήθηκε το 1964 και είναι Αμερικανίδα συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων εποχής αλλά και σύγχρονων. Τα βιβλία της έχουν γίνει best sellers και έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. Το 1985 αναδείχθηκε Μις Μασαχουσέτη και το 1986 διαγωνίστηκε για τον τίτλο της Μις Αμερική. Άρχισε να γράφει ρομαντικά μυθιστορήματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών από το Κολέγιο Γουέλσλι, όπου σπούδαζε πολιτικές επιστήμες. Οι γονείς της συμφώνησαν να τη στηρίξουν για λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή της, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρώτο της χειρόγραφο. Περίπου δύο μήνες αργότερα, στην ηλικία των 21 ετών, εκδόθηκε σε βιβλίο. Έχει γράψει είκοσι ένα μυθιστορήματα και έχει βραβευθεί με το βραβείο RITA. Κατοικεί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τoυς.






e-mail Facebook Twitter