Άρα, η εφευρέτρια των ονείρων


Συγγραφέας : Komal Singh
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-960-645-268-0
Σελίδες : 48
Κατηγορίες : Εφευρέσεις - Βιβλία για παιδιά Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βιβλία για παιδιά

13.30 € 11.97 €




Αυτή η πολυαναμενόμενη συνέχεια του βιβλίου Άρα, η μηχανικός των άστρων φέρνει στο προσκήνιο το ταξίδι της καινοτομίας και δίνει στους μικρούς αναγνώστες την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα στοιχεία που είναι αναγκαία για να φτιάξουν μια start-up και να υλοποιήσουν τις Ιδέες τους όταν μεγαλώσουν.

Η Άρα είναι ένα μικρό κορίτσι που του αρέσει να κάνει ΜΕΓΑΛΑ όνειρα. Πολλές από τις φανταστικές ιδέες της της έρχονται στα όνειρά της. Η Άρα κατασκευάζει λοιπόν έναν Αποκωδικοποιητή Ονείρων για να αιχμαλωτίζει τα όνειρά της. Όμως υπάρχουν κι άλλα παιδιά που κάνουν μεγάλα όνειρα. Τι θα γίνει με αυτά;

Με τη βοήθεια του ρομπότ της, της Ντι-Ντι <Μπιπ!>, και της ετερόκλητης ομάδας της, τους Σούπερ Λύτες, η Άρα ξεκινάει ένα ταξίδι για να φτιάξει τον Αποκωδικοποιητή Ονείρων της ΓΤΚ – Για Τον Κόσμο!


Η Κομάλ μεγάλωσε στην Ινδία και σπούδασε Επιστήμη των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Δελχί. Αργότερα μετακόμισε στον Καναδά για να ολοκληρώσει το Master της και έχει εργαστεί ως μηχανικός λογισμικού σε εταιρείες συμβούλων τεχνολογίας. Αυτό το διάστημα εργάζεται στην Google και ζει στο Waterloo του Καναδά με το σύζυγο και την κόρη της. Μηχανικός κατά τη διάρκεια της ημέρας και μητέρα που αφηγείται παραμύθια τα βράδια, αγαπά να γράφει κώδικα και να τρώει cupcakes, να επεξεργάζεται δεδομένα και να κάνει όνειρα.






e-mail Facebook Twitter