Αρχική» Αρχαία ελληνική σοφία

Αρχαία ελληνική σοφία

75 μαθήματα δημιουργικής σκέψης για μια καλύτερη ζωή

Αρχαία ελληνική σοφία
Συγγραφέας : Τσαπίλης Πέτρος
Εκδότης : Ανατολικός
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 618-5136-20-1
Σελίδες : 214
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Γνωμικά, Αρχαία ελληνικά
 

10.60 €
7.95 €
Πώς η αρχαία ελληνική σοφία μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε το παιχνίδι της ζωής, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας δημιουργικά εδώ και τώρα;

Σ' αυτό το βιβλίο, συγκεντρώνονται 75 γνωμικά των πιο σημαντικών αρχαίων φιλοσόφων, τα οποία αποδεικνύονται σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. Η αιώνια σοφία τους είναι ένας οδικός χάρτης που ανοίγει νέους δρόμους στη σκέψη μας και βοηθάει να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο, να ξανακερδίσουμε την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Να δούμε τη ζωή μας με άλλο, διαφορετικό βλέμμα, να γίνουμε καλύτεροι, πιο δημιουργικοί, πιο ευτυχισμένοι.

Αυτά τα 75 γνωμικά του αρχαίων Ελλήνων σοφών, από τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη μέχρι τον Σόλωνα, τον Θαλή και τον Ηράκλειτο, αποδεικνύουν ακόμα μια φορά τη χρησιμότητά τους στην καθημερινότητά μας, στις κοινωνικές, οικογενειακές, επαγγελματικές σχέσεις μας, στις ανησυχίες και τις αμφιβολίες μας. Είναι ένα μάθημα για το πώς μπορούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα και με δημιουργικό τρόπο να βρίσκουμε το δρόμο μας προς την επιτυχία και την ευτυχία.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Πυθαγορείων ακούσματα και σύμβολα

Γράβιγγερ Πέτρος
Διμελή
 
15.00 €
10.50 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο