Αρχική» Γιατί θέλουμε να γίνετε πλούσιοι

Γιατί θέλουμε να γίνετε πλούσιοι

Δυο άνδρες, ένα μήνυμα

Γιατί θέλουμε να γίνετε πλούσιοι
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Trump Donald J., Kiyosaki Robert T., McIver Meredith, Lechter Sharon L.
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 978-960-461-073-0
Σελίδες : 448
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Επιτυχία και προσωπικότητα, Συμβουλευτική, Χρηματοοικονομική
 

27.50 €
20.63 €
Σε αυτούς τους αβέβαιους οικονομικά καιρούς, αυτοί οι δύο τιτάνες των επιχειρήσεων ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα βιβλίο που υπογραμμίζει την πιεστική ανάγκη για χρηματοοικονομική παιδεία.

Ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και μία από αυτές είναι χρηματοοικονομική. Η νοοτροπία των "κεκτημένων δικαιωμάτων" έχει αποκτήσει διαστάσεις επιδημίας και δημιουργεί ανθρώπους που προσδοκούν ότι η χώρα τους, ο εργοδότης τους ή η οικογένειά τους θα αναλάβει να τους φροντίζει.

Ο Donald Trump και ο Robert Kiyosaki, και οι δυο επιτυχημένοι επιχειρηματίες, είναι από φυσικού τους δάσκαλοι και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις. Πιστεύουν ότι δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα του χρήματος με το χρήμα. Τα προβλήματα του χρήματος μπορούν να λυθούν μόνο με χρηματοοικονομική εκπαίδευση.

Στο βιβλίο αυτό, που ξεχώρισε στις λίστες των ευπώλητων στις ΗΠΑ, οι Trump και Kiyosaki θέλουν να σας διδάξουν πώς θα γίνετε πλούσιοι! Ο καθένας από τους δυο τους θα μπορούσε να έχει γράψει ένα βιβλίο γι' αυτό το θέμα, αλλά επέλεξαν να γράψουν ένα βιβλίο μαζί επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την εκπαίδευση και την επιθυμία να δώσουν έμφαση στη σημασία της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης. Επίσης, έχουν ορίσει να διατεθεί μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Focus

15.00 €
10.35 €

Εμπιστεύσου

Καλογεροπούλου, Δάφνη
Πύρινος Κόσμος(2007)
978-960-430-313-7
241
23.44 €
17.35 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο