Αρχική» Διαχείριση ποιότητας και οργανωσιακή αριστεία

Διαχείριση ποιότητας και οργανωσιακή αριστεία

Εισαγωγή στην ολική ποιότητα

Διαχείριση ποιότητας και οργανωσιακή αριστεία
Συγγραφέας : Goetsch David L., Davis Stanley B.
Μεταφραστής : Ψυχογιός Αλέξανδρος Γ., Γκάσης Παύλος, Τυροβούζη Χριστίνα
Επιμελητής : Ψυχογιός Αλέξανδρος Γ., Γκάσης Παύλος
Εκδότης : Τζιόλα
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-418-359-1
Σελίδες : 964
Σχήμα : 25χ18
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση
 

63.60 €
50.88 €
[...] Συγκεκριμένα, το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας αποτελεί την πρώτη προσπάθεια απόδοσης στα ελληνικά της 6ης έκδοσης του αγγλόφωνου βιβλίου των David L. Goetsch και Stanley B. Davis Wayne Mondy με τίτλο "Quality Management for Organizational Excellence: Introduction to Total Quality". Το εν λόγω βιβλίο, συνδυάζοντας τόσο τη θεωρία όσο και την εμπειρική πραγματικότητα στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, είναι ένα κατάλληλο εγχειρίδιο τόσο για προπτυχιακούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές της διοίκησης επιχειρήσεων και συναφών κλάδων (διοίκηση δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών, διοίκηση μονάδων υγείας, διοίκηση μη-κυβερνητικών οργανώσεων, κλπ). Έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι φοιτητές να κατανοήσουν τη ΔΟΠ με μια σειρά από πραγματικά παραδείγματα, ανάλυση περιπτώσεων και θεωρητικά μοντέλα. Πέρα από τη χρηστική του αξία όσον αφορά την επιστημονική μελέτη της ολικής ποιότητας, το παρόν βιβλίο είναι κατάλληλο και για στελέχη επιχειρήσεων που είναι λιγότερο εξειδικευμένα στο εν λόγω πεδίο, και θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τις επιλογές που έχουν αναφορικά με τη διαχείριση και διασφάλιση της ποιότητας στις επιχειρήσεις που εργάζονται. Εξάλλου, όλα τα διοικητικά στελέχη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται στην ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος.

Επιπλέον, υπάρχουν μια σειρά από στοιχεία που κάνουν το παρόν βιβλίο μοναδικό στην ελληνική βιβλιογραφία της διοικητικής επιστήμης. Συγκεκριμένα το παρόν βιβλίο:
- Εμπεριέχει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο εφαρμογής της ΔΟΠ.
- Πραγματεύεται επίκαιρα ζητήματα της διοίκησης των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την ποιότητα.
- Εμπεριέχει μια σειρά από ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο, οι οποίες αποσκοπούν στην εκπαίδευση των αναγνωστών σε αποφάσεις σχετικές με την ποιότητα στις οργανώσεις.
- Εμπεριέχει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση ποιότητας σε κάθε κεφάλαιο.
- Δίνει έμφαση στο διεθνή χαρακτήρα της ΔΟΠ μέσω μιας σειράς παραδειγμάτων και περιπτώσεων που αναλύει.
- Εμπεριέχει δύο μελέτες περιπτώσεων στο τέλος του κάθε κεφαλαίου που αναφέρονται σε θέματα της ΔΟΠ που καλύπτονται στο κάθε κεφάλαιο.
- Εμπεριέχει πραγματικά παραδείγματα από εταιρείες προκειμένου να εξηγήσει πρακτικά τον τρόπο εφαρμογής των διαφόρων θεωρητικών μοντέλων της ΔΟΠ. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο