Αρχική» Διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων

Διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων

Διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων
Συγγραφέας : Παπαδημητρίου Δήμητρα
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-209-819-8
Σελίδες : 349
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση
 

33.00 €
24.75 €
Στη μετα-ολυμπιακή εποχή, ο αθλητισμός, η άσκηση, και η αναψυχή συγκροτούν έναν τομέα της εγχώριας βιομηχανίας με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης. Το βιβλίο Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων συγκεντρώνει την πιο πρόσφατη γνώση και διεθνή πείρα που είναι απαραίτητες στα διοικητικά στελέχη ή μέλη διοικητικών συμβουλίων ώστε να μάχονται με αποτελεσματικότητα για την επίλυση των προβλημάτων των αθλητικών οργανισμών και την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Η συγγραφέας προ(σ)καλεί τα αθλητικά διοικητικά στελέχη, καθώς και τους ερευνητές και τους φοιτητές αθλητικής διοίκησης, να επωφεληθούν από τις διαχρονικές διοικητικές αρχές, τα μοντέλα, αλλά και τις εφαρμόσιμες διαδικασίες και πρακτικές που παρουσιάζονται στο βιβλίο.

Αντιπροσωπευτικά περιεχόμενα:
- Μια μοναδική συλλογή θεμάτων απαραίτητων για την κατανόηση της καταναλωτικής συμπεριφοράς στον αθλητισμό: χαρακτηριστικά και πολυμορφία των αθλητικών υπηρεσιών και προϊόντων, ο αγώνας ως καταναλωτικό προϊόν, οι λόγοι συμμετοχής στον αθλητισμό, και η δομή και οι διοικητικές ιδιαιτερότητες της ελληνικής αθλητικής αγοράς.
- Γνώσεις, δεξιότητες, ρόλοι, και επαγγελματικές προοπτικές του σύγχρονου αθλητικού διοικητικού στελέχους.
- Η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού στον αθλητισμό, η συμβολή της στη στρατηγική σκέψη, και η σύνδεσή της με τη δομή και την αξιολόγηση του αθλητικού οργανισμού.
- Παρουσίαση πέντε σημαντικών τομέων της αθλητικής βιομηχανίας.
Η παρουσίαση της θεωρίας συνοδεύεται με μελέτες περιπτώσεων, ιδέες για πρακτικές ασκήσεις, πίνακες, αλλά και γραφήματα με άμεση εφαρμογή στην καθημερινή διοίκηση. Στη συγγραφή του βιβλίου συμμετείχαν τέσσερις διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες της αθλητικής διοίκησης: William Sutton (ΗΠΑ), John Lyle (Μεγάλη Βρετανία), Heather Gibson (ΗΠΑ), Αρτεμησία Αποστολοπούλου (ΗΠΑ).

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Διοίκηση ολικής ποιότητας

Δερβιτσιώτης, Κώστας Ν.
Ιδιωτική Έκδοση(1997)
 
453
23.63 €
21.03 €

Stories of Business Success

Συλλογικό έργο
National Communication S.A.(2007)
960-87960-5-9
337
61.15 €
48.31 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Εταιρική διακυβέρνηση

Λαζαρίδης, Θεμιστοκλής Γ.
σοφία A.E.(2011)
960-6706-23-0
416
40.60 €
32.48 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο