Διπλός εφιάλτης


Συγγραφέας : Καραμάνου, Εύα
Εκδότης : Εκδόσεις Πηγή
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-960-626-425-2
Σελίδες : 272
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

16.00 € 14.40 €
Όταν η Ανδριάνα αναγκάζεται να παραδεχτεί πως ο Μάνος, δεν είναι πια εκείνος ο άνδρας που ερωτεύτηκε κάποτε στη Φλωρεντία, αναζητά βοήθεια από τον παιδικό της φίλο, τον Δημήτρη, που δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.

Οι δυο τους κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, ενώ αντιμετωπίζουν το παρόν χέρι-χέρι, ανακαλύπτοντας πως, πολλές φορές, οι άνθρωποι, για χάρη της φιλοδοξίας τους, μπορούν να φτάσουν ακόμα και μια ανάσα από τον φόνο.

Η Μαριλένα, ένα παιδί μπλεγμένο σε ένα απίστευτο κουβάρι καταστάσεων, θα ξυπνήσει στην ψυχή ενός εγκληματία πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα του χαρίσει, έστω κι αργά, τη λύτρωση.

Τρεις γενιές ανθρώπων θα ζήσουν τον έρωτα, θα γονατίσουν μπροστά στο ασίγαστο μίσος, θα μετανοήσουν και θα πονέσουν, για να καταλήξουν, λίγο πριν πέσει η τελευταία αυλαία, πως, μόνο η αγάπη μπορεί να λύσει ακόμα και τους πιο δύσκολους γρίφους της ζωής.

 


Η Εύα Καραμάνου γεννήθηκε στη Γοργόπη του νομού Κιλκίς το 1971. Εκεί όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Αργότερα ήρθε με την οικογένειά της και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ασχολείται με τη φροντίδα των δύο αξιολάτρευτων παιδιών της και τον ελεύθερο χρόνο της, τον αφιερώνει γράφοντας μυθιστορήματα. Είναι κάτι που την ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της φαντασίας!


e-mail Facebook Twitter