Αρχική» Ειδικές καταστάσεις και παθήσεις του μαστού

Ειδικές καταστάσεις και παθήσεις του μαστού

Τι πρέπει να γνωρίζω

Ειδικές καταστάσεις και παθήσεις του μαστού
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Κόντζογλου Κωνσταντίνος, Σταματάκος Μιχαήλ, Στασινού Θεοδώρα
Εκδότης : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-452-140-3
Σελίδες : 80
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Μαστός
 

17.00 €
13.43 €
Ο μαστός, το σύμβολο της Μητρότητας, της Γονιμότητας, της Θηλυκότητας, αλλά και της Σεξουαλικότητας μπορεί να υποστεί μεγάλη ποικιλία αλλαγών κατά την ωρίμανσή του και κατά τη μετέπειτα υποστροφή στις προσπάθειες διατήρησής του, είτε κατά τη διάρκεια εμφάνισης νοσολογικών καταστάσεων, όπως καλοήθεις νόσοι ή και καρκίνος. Αυτές οι αλλαγές δημιουργούν πολλά ερωτηματικά στους ασθενείς, στο άκουσμα των διαφόρων επιστημονικών όρων και, ακόμα περισσότερο, όταν υπάρχουν συμπτώματα.

Ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Κόντζογλου, ο Χειρουργός-Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχαήλ Σταματάκος και η Ιατρός Θεοδώρα Στασινού καταβάλουν με το παρόν σύγγραμμα, που παρουσιάζουν οι ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις, μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στον αναγνώστη για τις όποιες απορίες μπορεί να έχει σε καθημερινά-ειδικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τον μαζικό αδένα και τον μαστό.

Με κεφάλαια που αναφέρονται μεταξύ άλλων στη Μασταλγία, την Πορεκτασία, την Ινοκυστική Νόσο, τον Θηλασμό και τον Καρκίνο, επιχειρεί και επιτυγχάνει να καλύψει πιθανές καταστάσεις, φυσιολογικές και παθολογικές που σχετίζονται με τον μαστό.

Οι συγγραφείς κατάφεραν να γράψουν ένα σύγχρονο βιβλίο που μπορεί να λειτουργήσει ως πρακτικός οδηγός για τον κάθε ενδιαφερόμενο, είτε αυτός είναι ιατρός ή ασθενής ή συγγενής ασθενούς για το σπουδαίο αυτό και ζωογόνο όργανο με τις τόσο σοβαρές και επικίνδυνες παθολογίες. Στα κεφάλαιά του περιέχονται σύγχρονες γνώσεις και υποδεικνύονται επίσημες συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση συχνών προβλημάτων, αλλά και την καθημερινή φροντίδα των μαστών και γι' αυτό η αξία του είναι μεγάλη.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Πάνω απ' όλα γυναίκα

Συλλογικό έργο
Διόπτρα(2008)
960-364-367-Χ
147
16.31 €
11.25 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο