Αρχική» Επιτάχυνση

Επιτάχυνση

Ο πιο άμεσος δρόμος για την επόμενη προαγωγή σας

Επιτάχυνση
Συγγραφέας : Στουπάκης Γιάννης Σ.
Μεταφραστής : Κιγιτζή Κάλη
Επιμελητής : Ξενάκη Χρύσα
Εκδότης : Μοτίβο
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-6610-76-4
Σελίδες : 237
Σχήμα : 24χ16
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού
 
Σειρές : Management

22.20 €
15.32 €
Το βιβλίο ασχολείται με θέματα του μάνατζμεντ που αφορούν τη γρήγορη ανάπτυξη και εξέλιξη ενός εργαζόμενου σε ανώτερες διοικητικές θέσεις.

Η προσέγγιση του συγγραφέα είναι πολύ διαφορετική από τις καθιερωμένες, από αυτές δηλαδή που βρίσκει κανείς σε ένα απλό θεωρητικό εγχειρίδιο. Ο συγγραφέας, ειδικός και με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων, ξεναγεί τον αναγνώστη στο εσωτερικό των εταιρειών, μεγάλων και μικρών, τον εισάγει στα μυστικά της διοίκησης και της λήψης αποφάσεων, και του δείχνει τον τρόπο να προχωρήσει στην επαγγελματική του σταδιοδρομία διατηρώντας ακέραια το ήθος και την εντιμότητά του.

Η ματιά του βιβλίου είναι φρέσκια και σύγχρονη, και η καινοτομία του είναι η πραγμάτευση των θεμάτων μέσα από πραγματικές ιστορίες (που συνέβησαν στον συγγραφέα ή σε συναδέλφους του), και όχι μέσα από τυπικές, "στημένες" μελέτες περίπτωσης (case studies). Πρόκειται για ιστορίες που διδάσκουν, εμπνέουν, συναρπάζουν: αυτή η αληθινή βάση είναι που προσδίδει στο βιβλίο τη μεγάλη του αξία. Οι αληθινές ιστορίες βοηθούν τον αναγνώστη να βελτιώσει τον εαυτό του και τον τρόπο που λειτουργεί στην εργασία του, και του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις καθημερινές προκλήσεις που ενέχει σταθερά αλλά αναπόφευκτα το έργο του μάνατζμεντ κάθε επιπέδου. Σε τελική ανάλυση, η γνώση είναι δύναμη.

Αυτό που αξίζει να προσέξει κανείς είναι οι πρακτικές συμβουλές που αναφέρονται σε κάθε πτυχή της εργασίας: στους συναδέλφους, τους προϊσταμένους, τις νέες τεχνολογίες, τα οικονομικά, την εταιρική κουλτούρα, ακόμη και την εντύπωση που δίνει ο ίδιος ο εργαζόμενους στους άλλους!

Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στα "φτασμένα" στελέχη, αλλά και στους σπουδαστές και φοιτητές των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων με στόχο να τους προμηθεύσει τα εφόδια που τους είναι απαραίτητα για να επιβιώσουν και να εξελιχθούν στην εργασία τους.

Ένα βιβλίο διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα του είδους του. Ένας πολύτιμος οδηγός για την εργασιακή ζωή και εξέλιξη, που αξίζει να διαβαστεί από όλους!

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Μάνατζμεντ

Μπουραντάς, Δημήτριος Κ.
Μπένου Ε.(2015)
960-359-118-1
700
53.00 €
45.05 €

Ανθρώπινο δυναμικό

Μεντζελίδης, Γιώργος
Ownbook(2018)
618-5216-34-5
250
12.00 €
8.40 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Περισσότερα Βιβλία στις Σειρές

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο