Αρχική» Η δυσλειτουργία της πραγματικότητας

Η δυσλειτουργία της πραγματικότητας

Η τριλογία της Αυγής της νύχτας

Η δυσλειτουργία της πραγματικότητας
Συγγραφέας : Hamilton Peter F.
Μεταφραστής : Λιθαρής Χριστόδουλος
Εκδότης : Φανταστικός Κόσμος
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-8167-25-6
Σελίδες : 624
Τόμος : 2
Σχήμα : 23χ15
 
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα, Επιστημονική φαντασία
 

33.64 €
23.21 €
Μη Διαθέσιμο Προιον
Το έτος 2600 μ.Χ. το ανθρώπινο γένος αρχίζει επιτέλους να απλώνει τα φτερά του. Εκατοντάδες αποικισμένοι πλανήτες, διάσπαρτοι σ’ ολόκληρο το γαλαξία, φιλοξενούν μυριάδες ευημερούσες και πολυποίκιλες κουλτούρες. Η γενετική μηχανική έχει ωθήσει την εξέλιξη πολύ πιο πέρα από τα σύνορα της φύσης, κατανικώντας ασθένειες και παράγοντας εκπληκτικά διαστημικά πλάσματα. Πελώριοι στόλοι από έλλογα εμπορικά αστρόπλοια ακμάζουν στον πλούτο, που δημιουργεί η βιομηχανοποίηση ολόκληρων αστρικών συστημάτων. Και σ’ όλο το κατοικημένο διάστημα, το Συνομοσπονδιακό Ναυτικό διαφυλάσσει την ειρήνη. Μια πραγματική χρυσή εποχή επιτέλους ξημερώνει μπροστά μας.
Ώσπου γίνεται ένα καταστροφικό λάθος. Σ’ έναν πρωτόγονο πλανήτη-αποικία, η τυχαία συνάντηση ενός εγκληματία φυγά με μια παντελώς εξωγήινη οντότητα ζωντανεύει τους πιο αρχέγονους φόβους μας. Μια εξαφανισμένη φυλή, που κατοικούσε στο γαλαξία πριν αμέτρητες εποχές, το είχε αποκαλέσει "Η δυσλειτουργία της πραγματικότητας". Είναι ο εφιάλτης, που καραδοκούσε στο πλάι μας από τις απαρχές της Ιστορίας.
Από το 1996, όταν πρωτοεκδόθηκε, "Η δυσλειτουργία της πραγματικότητας" θεωρείται, και όχι άδικα, το καλύτερο δείγμα Όπερας του Διαστήματος που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, αποτελώντας σταθμό στην πορεία της Επιστημονικής Φαντασίας. Θεαματικό και μεγαλοπρεπές, λογίζεται ως το λογοτεχνικό αντίστοιχο του "Πολέμου των άστρων".

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Ο κύριος Νόρις αλλάζει τρένα

Isherwood, Cristopher, 1904-1986
Αστάρτη(1984)
 
202
10.60 €
7.84 €

Μετά το τέλος

17.70 €
15.93 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο