Αρχική» Η λειτουργία του ανδρικού σπέρματος

Η λειτουργία του ανδρικού σπέρματος

Διαγνωστική διερεύνηση διαταραχών, θεραπευτική προσέγγιση

Η λειτουργία του ανδρικού σπέρματος
Συγγραφέας : Ευγενή Λίνα, Λυμπερόπουλος Γεώργιος Ι.
Εκδότης : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-452-100-4
Σελίδες : 352
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Άνθρωπος - Αναπαραγωγή, Ουρολογία , Στειρότητα
 

36.51 €
28.84 €
Το αυξανόμενο πρόβλημα της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας αποτελεί αντικείμενο έρευνας και ενασχόλησης σε πολλούς διαφορετικής εκπαίδευσης επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας, αλλά και αντικείμενο μελέτης σε πλήθος κόσμου που το αντιμετωπίζει καθημερινά. Το ιδιαίτερα καλογραμμένο σύγγραμμα των ειδικών στο αντικείμενο της ανδρικής υπογονιμότητας επιστημόνων Λίνας Ευγενή και Γεώργιου Λυμπερόπουλου σχετικά με την λειτουργία του ανδρικού σπέρματος επιδιώκει να ενημερώσει και να κατατοπίσει επιστήμονες, αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους γύρω από τα βασικά στοιχεία που αφορούν το ανδρικό σπέρμα.
Χωρίς να υπεισέρχεται σε καθαρά τεχνικές λεπτομέρειες, το βιβλίο καταγράφει τις σύγχρονες συμβατικές και εξειδικευμένες μεθόδους ανάλυσης του σπέρματος, με έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο, μέσω του οποίου διασφαλίζεται η παροχή ορθών αποτελεσμάτων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην κλινική χρησιμότητα κάθε διαγνωστικής εξέτασης, αναφορικά με τα συμπεράσματα που παρέχει στον κλινικό ιατρό. Η επιλογή του κατάλληλου διαγνωστικού ελέγχου, ανάλογα με την κλινική εικόνα του περιστατικού και η σωστή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων συνιστά χρήσιμο εργαλείο για την αποτελεσματικότερη διαχείρηση της ανδρικής υπογονιμότητας.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κλινικούς ιατρούς που ασχολούνται με την ανδρική υπογονιμότητα, σε νέους επιστήμονες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής, καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα την λειτουργία και τον τρόπο ελέγχου του ανδρικού σπέρματος. Τέλος, αποτελεί χρήσιμο εργαλείο σε εργαστηριακούς επιστήμονες του κλάδου της ανθρώπινης αναπαραγωγής οι οποίοι αναζητούν στοιχεία για την ποιοτική εφαρμογή των εργασηριακών διεργασιών που αφορούν τους άρρενες γαμέτες.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Υπογονιμότητα

Auhagen - Stephanos, Ute
Θυμάρι(2006)
960-349-110-1
255
16.50 €
12.21 €

Λιθίαση

Κωστακόπουλος, Αθανάσιος
Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης(2000)
 
212
45.87 €
43.12 €

Παιδιατρική ουρολογία

Ανδρουλακάκης, Φίλιππος Α.
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις(1993)
960-7308-35-2
416
44.86 €
35.44 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο