Αρχική» "Η νέα συνείδηση της Γης"

"Η νέα συνείδηση της Γης"

(Τα πρότυπα)

"Η νέα συνείδηση της Γης"
Συγγραφέας : Τσώλη Καίτη
Εκδότης : Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης : 2019
ISBN :
Σελίδες : 360
Τόμος : 4
Σχήμα : 22χ15
 
Κατηγορίες : Πνευματισμός, Άγγελοι
 

17.00 €
15.30 €
Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την εξέλιξή μας, αλλά όχι πια με τον ίδιο τρόπο, γιατί αλλάξαμε πάρα πολύ. Δεν είμαστε πια οι ίδιοι.

Από το πρώτο βιβλίο μου μέχρι το τέταρτο υπάρχουν πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Πεθάναμε πολλές φορές και ξαναγεννηθήκαμε άλλες τόσες. Αφήσαμε πίσω μας ανεπιστρεπτί τον παλιό μας εαυτό και ο καινούργιος μας εαυτός είναι ο ανθρώπινος άγγελος που περπατάει τώρα στη Γη. Απελευθερωθήκαμε από το "παιχνίδι της Γης" και την τρίτη διάσταση, εκπαιδευτήκαμε και εξελιχθήκαμε.

Είναι αλήθεια ότι περάσαμε μέσα από πολύ πόνο και μεγάλη τριβή, καθώς το παλιό συγκρούστηκε με το καινούργιο και καθώς μετασχηματίζαμε μέσα μας τις παλιές ενέργειες σε καινούργιες. Όμως απελευθερωθήκαμε και βρήκαμε ξανά τον αληθινό μας εαυτό απελευθερωθήκαμε και μάθαμε ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας.

Όσοι λοιπόν ανθρώπινοι άγγελοι επιλέγετε να εξελιχθείτε, εμείς θα είμαστε κοντά σας με τον ίδιο τρόπο που ήταν και είναι κοντά μας οι Άγγελοι και οι αναληφθέντες δάσκαλοι. Το πιο σημαντικό μήνυμα όμως είναι να μην απογοητεύεστε και να είστε υπομονητικοί με τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι από την στιγμή που μπήκατε στη διαδικασία εξέλιξης και αφυπνιστήκατε, θα τα καταφέρετε οπωσ-δήποτε! Αφού τα καταφέραμε εμείς, θα τα καταφέρετε κι εσείς. Και όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι μπορούν να τα καταφέρουν και ν’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους από την φυλακή της διττότητας και της τρίτης διάστασης, αρκεί να έχουν την πρόθεση και να είναι αποφασισμένοι...

Σ’ αυτό το βιβλίο υπάρχουν όλες οι Ανώτερες επικοινωνίες που αφορούν ολόκληρη την διαδικασία της εξέλιξής μας στη Γη και εμπεριέχουν πολλές χρήσιμες θεραπευτικές ασκήσεις .

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Το ουράνιο καταφύγιο

Τσαρόπουλος, Τάκης
Πύρινος Κόσμος(2017)
960-430-451-8
615
19.90 €
14.73 €

Οι τέσσερις ενοράσεις

Villoldo, Alberto
Etra(2015)
960-6830-42-6
250
19.17 €
14.38 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο