Αρχική» Η στρατηγική της ποιότητας και η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση

Η στρατηγική της ποιότητας και η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση

Η στρατηγική της ποιότητας και η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση
Συγγραφέας : Καμπουρίδης Γεώργιος
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-209-528-8
Σελίδες : 254
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Εταιρείες
 

18.00 €
13.50 €
Το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της διεθνούς οικονομίας, επιβάλλει και στις ελληνικές Μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Προς την κατεύθυνση αυτή έρχεται να συμβάλει ο συγγραφέας μέσα από τη διεξοδική ανάλυση του θεωρητικού πλαισίου της στρατηγικής της ποιότητας και κυρίως μέσα από την παράθεση πρακτικών μεθόδων για τη βελτίωση της απόδοσης των ελληνικών ΜΜΕ.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία, θεμελιώνεται δε στα αποτελέσματα σχετικής έρευνας μεταξύ των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αποτελεί σημαντικό βοήθημα πρακτικής εφαρμογής εργαλείων και τεχνικών βελτίωσης της ποιότητας. Ειδικότερα για την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση, ο συγγραφέας προσδιορίζει με αναλυτικό τρόπο "τι πρέπει να κάνει" και "πώς πρέπει να το κάνει", ώστε να πετύχει ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που αφενός θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9000 και αφετέρου θα της επιτρέψει να διεισδύσει στις ώριμες διεθνείς αγορές.
Ο συγγραφέας προσφέρει στον αναγνώστη μια λεπτομερή ανάλυση των αρχών Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και ένα μοντέλο εφαρμογής τους από την ελληνική ΜΜΕ. Το βιβλίο ενδιαφέρει όλους όσοι ασχολούνται με τη διοίκηση των επιχειρήσεων και ειδικότερα όσους δραστηριοποιούνται στην εφαρμογή στρατηγικών ποιότητας ή προωθούν πολιτικές στο χώρο των ΜΜΕ.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Εταιρική εικόνα

Παπατριανταφύλλου, Γιώργος
Σταμούλη Α.Ε.(2011)
960-351-854-9
144
14.51 €
11.46 €

Δράση και σύστημα

Τσιβάκου, Ιωάννα
Θεμέλιο(1995)
960-310-190-7
415
17.04 €
12.61 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο