Αρχική» Η χρυσή βίβλος των βιταμινών

Η χρυσή βίβλος των βιταμινών

Ένας ανεκτίμητος οδηγός για τη σωστή επιλογή βιταμινών απαραίτητων για την υγεία, ευεξία, ζωτικότητα και ψυχική ισορροπία

Η χρυσή βίβλος των βιταμινών
Συγγραφέας : Mindell Earl
Μεταφραστής : Χούνος Νέστορας Γ.
Επιμελητής : Σφυρή Ερμιόνη
Εκδότης : Ερμιόνη
Έτος έκδοσης : 1997
ISBN : 960-85788-0-9
Σελίδες : 350
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Βιταμίνες
 

16.31 €
11.25 €
Μη Διαθέσιμο Προιον
Στο Νο 1 βιβλίο της Αμερικής, σχετικά με τις Βιταμίνες, μπορείτε να βρείτε:
- Νέους τρόπους ελέγχου για πιθανή ανεπάρκεια βιταμινών-επίσης, νέους τρόπους για να παίρνετε, από τη διατροφή σας, όσο γίνεται περισσότερα θρεπτικά στοιχεία.
- Βοήθεια για όσους υποφέρουν από το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης και από τον ιό Επστάιν-Μπαρ. Πως μπορούν οι βιταμίνες να ανακουφίσουν τα συμπτώματα και να ενισχύσουν τη φαρμακευτική αγωγή.
- Τις πλέον πρόσφατες δίαιτες με υγρές τροφές, καθώς και προγράμματα απώλειας βάρους - μαζί με προτάσεις για συμπληρώματα που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε λεπτοί και υγιείς.
- Φυσικά βοηθήματα ομορφιάς - βιταμίνες για να βελτιώσετε τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σας. Ποια φάρμακα και σκευάσματα να αποφεύγετε.
- Νέους τρόπους για να παραμείνετε νέοι - πως θα καθυστερήσετε τα γηρατειά, πως θα βελτιώσετε τις σεξουαλικές επιδόσεις σας με τη βοήθεια των βιταμινών.
- Νέες αγωγές με βιταμίνες, για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού, της νόσου του Αλτσχάιμερ, του καρκίνου κ.ά. Επιπλέον, Προτεινόμενες Ημερήσιες Δόσεις (RDA) για όλες τις βιταμίνες, η αλήθεια για το εμφιαλωμένο νερό, για τη σχέση πρωτεινών - οστεοπόρωσης, άπλετο φως γύρω από την L-τρυπτοφάνη, νέα στοιχεία για την καφείνη και τη νικοτίνη, καινούριες εναλλακτικές λύσεις για τα ναρκωτικά και πολλά ακόμα στοιχεία!
- Πως οι βιταμίνες και τα μέταλλα επηρεάζουν τη διάθεσή σας!
- Ο Δρ. Ρ. Σούλμαν ανακάλυψε ότι 48 από τους 59 ασθενείς του ψυχιατρικού τμήματος έπασχαν από έλλειψη φολικού οξέος, βιταμίνης B ή C.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Natural Medicine

Κατραμάδος, Γεράσιμος
Etra(2013)
960-6830-37-3
636
32.00 €
24.00 €

Βιταμίνες

Hunter, Carol
Κονιδάρης(1982)
 
115
6.12 €
4.22 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο