Αρχική» Θέματα μάνατζμεντ υπηρεσιών υγείας

Θέματα μάνατζμεντ υπηρεσιών υγείας

Θέματα μάνατζμεντ υπηρεσιών υγείας
Συγγραφέας : Ζοπουνίδης Κωνσταντίνος
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-461-100-3
Σελίδες : 216
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Νοσοκομεία
 

21.00 €
15.75 €
Μη Διαθέσιμο Προιον
Τα νοσοκομεία της χώρας θεωρούνται πλέον σύγχρονες επιχειρησιακές και οικονομικές μονάδες και πρέπει να παρακολουθούν τα σύγχρονα θέματα και τις τάσεις του επιστημονικού μάνατζμεντ.

Οι βασικές αρχές της διοίκησης επιχειρήσεων, της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, του μάρκετινγκ, της διαχείρισης τεχνολογίας και προμηθειών, και του χρηματοοικονομικού μάνατζμεντ πρέπει να διέπουν όλα τα επίπεδα διοίκησης κάθε νοσοκομειακής μονάδας.

Τη δυσκολία για μια πιο αποτελεσματική διοίκηση των νοσοκομείων της χώρας επιτείνει το γεγονός ότι αυτά που ανήκουν στο ΕΣΥ, ποσοστό περίπου 37%, διαθέτουν διπλογραφικό σύστημα λογιστικής βάσει του οποίου μπορεί να γίνει κάθε ανάλυση των κριτηρίων αποδοτικότητας, επιδόσεων, ρευστότητας και φερεγγυότητας.

Με βασικό στόχο να αναλυθούν, να εξεταστούν και να προταθούν λύσεις για τα παραπάνω προβλήματα, πραγματοποιήθηκε η έκδοση του βιβλίου αυτού που περιέχει άρθρα ανθρώπων που προέρχονται από το χώρο της υγείας και προσεγγίζουν τη διάσταση μάνατζμεντ τόσο από θεωρητικής όσο και από πρακτικής σκοπιάς.

Το βιβλίο έρχεται να καλύψει νέα θέματα του μάνατζμεντ των υπηρεσιών υγείας και προσφέρει νέα μαθηματικά εργαλεία από το χώρο της επιχειρησιακής έρευνας και της πληροφορικής.

Απευθύνεται σε επιστήμονες και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, σε υποψήφιους διδάκτορες, σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές, καθώς επίσης και σε στελέχη που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέα εργαλεία και μεθόδους επίλυσης σημαντικών και πολύπλοκων προβλημάτων του συστήματος υγείας.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Νικητής ο δεύτερος

Μαρκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
Κριτική(2006)
960-218-488-4
216
23.00 €
15.87 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο