Αρχική» Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία

Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία

Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία
Συγγραφέας : Καρπούζου Λαμπρινή, Αποστολίδης Χαρίλαος
Υπεύθυνος Σειράς : Σούλης Σωτήρης
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 978-960-02-2910-3
Σελίδες : 444
Σχήμα : 24χ17
 
 
Σειρές : Κοινωνικές Επιστήμες και Υγεία

28.00 €
17.92 €
Το εγχειρίδιο αυτό προσεγγίζει διεπιστημονικά και στοχευμένα τις θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των μηχανημάτων της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας των νοσοκομείων.

Το περιεχόμενο αναλύεται σε δώδεκα κεφάλαια με στόχο την περαιτέρω αναζήτηση της επιμέρους γνώσης με τρόπο ερευνητικό, που να διατηρεί την επικαιρότητα της πληροφορίας.

Η ανάλυση των θεματικών καλύπτει το γνωστικό ενδιαφέρον όλων των ειδικοτήτων που, ακριβώς όπως απαιτεί το σύγχρονο νοσοκομειακό management, ασχολούνται με τη διαχείριση και την οργάνωση του εξοπλισμού είτε άμεσα, όπως οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι φαρμακοποιοί νοσοκομείων, οι κλινικοί μηχανικοί και οι διοικητές, είτε έμμεσα, όπως οι ιατροί, οι νοσηλευτές, οι μαίες, οι τεχνολόγοι ιατρικών οργάνων, οι τεχνολόγοι ραδιολογίας-ακτινολογίας, οι φυσιοθεραπευτές κ.ά.

Μέσα από αναφορές των διαχειριστικών πρακτικών των δύο μεγάλων διαχειρίσεων των νοσοκομείων, δηλαδή του Γραφείου Προμηθειών και του Νοσοκομειακού Φαρμακείου, καθώς και της λειτουργίας του τμήματος Κλινικής Μηχανικής αξιοποιούνται και εμπλουτίζονται οι βιβλιογραφικές γνώσεις των εργαζομένων και των ενασχολούμενων με τη διοίκηση των Νοσοκομείων.

Ο σκοπός είναι η βελτίωση των οικονομικών μεγεθών των νοσοκομείων, η ποιοτικότερη παροχή υγείας στους ασθενείς, και η αποτελεσματικότερη συνεργασία των εργαζομένων, σε ένα όλο και πιο έντονα παγκοσμιοποιημένο υγειονομικό περιβάλλον.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Βιοιατρική τεχνολογία

Καρπούζου, Λαμπρινή
Mediforce(2009)
978-960-6844-03-4
240
21.00 €
18.69 €

Περισσότερα Βιβλία στις Σειρές

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο