Αρχική» Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Κατάθλιψη
Συγγραφέας : Κατσίκης Δημήτρης
Εκδότης : Belle Epoque
Έτος έκδοσης : 2020
ISBN : 978-618-84090-6-4
Σελίδες : 64
 
Κατηγορίες : Συμβουλευτική, Κλινική ψυχολογία , Κατάθλιψη
 

8.90 €
8.01 €
Η κοινότητα Ψχ θεμελιώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Ινστιτούτο Λογικοθυμικής και Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (www.recbt.gr).
Η ομάδα του Ψχ έχει σκοπό την έρευνα και τη διάδοση της επιστημονικής ψυχικής υγείας στο ευρύ κοινό με απλά και τεκμηριωμένα λόγια. Κύριο μέλημά μας είναι η υπεύθυνη ενημέρωση για τις αποτελεσματικές ψυχοθεραπείες, τις υποσχόμενες ψυχοθεραπείες και τις ψυχοθεραπείες που, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, αντενδείκνυνται.
Η κοινότητα διαθέτει δικτυακό τόπο (https://psyhi.gr/) που περιλαμβάνει θέματα, νέα, άρθρα και ανακοινώσεις, σχετικά με το τι δουλεύει και το τι δεν δουλεύει στις θεραπείες για την ψυχική υγεία. Πλέον, διαθέτουμε όλο και περισσότερη γνώση για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν, και όχι μόνο να ανακουφίσουν, τις δυσκολίες τους.
Πλέον, κατέχουμε όλο και μεγαλύτερη γνώση για το πώς ο καθένας μπορεί να αναπτύξει σε βάθος την προσωπικότητά του, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους του στον δρόμο προς την ευζωία και τη σοφία.
Η σειρά βιβλίων Ψχ θα σας ξεναγήσει στον κόσμο της υπεύθυνης ψυχικής υγείας, παρουσιάζοντας τις καλύτερες μεθόδους που υπάρχουν μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση ποικιλίας δυσκολιών και την ολόπλευρη ανάπτυξη του ατόμου και της κοινωνίας.
Το πρώτο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αφορά την κατάθλιψη και πώς μπορείτε να την ξεπεράσετε. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αληθινής ψυχικής υγείας. Απολαύστε το ταξίδι, αναζητήστε κατάλληλες υπηρεσίες και ο προορισμός θα είναι καλύτερος!

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Δες τη ζωή αλλιώς

Huffington-Stasinopoulou Arianna
Ωκεανίδα(2014)
960-410-721-6
360
12.00 €
8.28 €

Ανήλικοι παραβάτες

Κατσίρας, Λεωνίδας Β.
Ιδιωτική Έκδοση(2008)
960-93-0888-0
256
14.91 €
14.76 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο