Αρχική» Κινητές τεχνολογίες

Κινητές τεχνολογίες

Κινητός ιστός - Κινητές εφαρμογές στην πλατφόρμα Android - επαυξημένη πραγματικότητα

Κινητές τεχνολογίες
Οι κινητές τεχνολογίες έχουν γνωρίσει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια χάρη στις εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στο χώρο των ασύρματων και κινητών επικοινωνιών αλλά και στις κινητές συσκευές (έξυπνα τηλέφωνα, ταμπλέτες, κλπ). Oι κινητές συσκευές χρησιμοποιούνται ολοένα και συχνότερα για πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενσωματώνουν πλήθος αισθητήρων (π.χ., GPS δέκτη, ηλεκτρονική πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο, κλπ), ενώ διαθέτουν εξελιγμένες υπολογιστικές, απεικονιστικές και επικοινωνιακές δυνατότητες.

Το γεγονός αυτό διαμορφώνει πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη προηγμένων κινητών εφαρμογών που αξιοποιούν τις δυνατότητες των κινητών συσκευών και αναδεικνύει ένα αναδυόμενο πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας και εμπορικών προοπτικών.

Το παρόν βιβλίο επιχειρεί να αποτυπώσει την τεχνολογική στάθμη στο πεδίο των κινητών τεχνολογιών εστιάζοντας σε τεχνολογίες σχεδιασμού και υλοποίησης εφαρμογών για σύγχρονες κινητές συσκευές. Το βιβλίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν σε κινητές εφαρμογές:

(α) Σχεδιαστικές αρχές και τεχνολογίες ανάπτυξης κινητών ιστοτόπων,
(β) Ανάπτυξη εγγενών εφαρμογών για κινητές συσκευές, χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα ανάπτυξης το λειτουργικό σύστημα Android (ως προγραμματιστικό περιβάλλον χρησιμοποιείται το Android Studio),
(γ) Τεχνικές ανάπτυξης κινητών εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας στην πλατφόρμα Android.

H συγγραφική ομάδα έχει ετοιμάσει υποστηρικτικό υλικό για όσους διδάσκοντες θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το βιβλίο ως βασικό σύγγραμμα σε ακαδημαϊκά μαθήματα. Το υλικό περιλαμβάνει για κάθε κεφάλαιο: (α) διαφάνειες, (β) πηγαίο κώδικα των παραδειγμάτων, (γ) ασκήσεις και ενδεικτικές λύσεις τους (με πηγαίο κώδικα).

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Windows NT

Powell, James E.
Anubis(1994)
978-960-306-067-3
463
12.33 €
8.51 €

Windows NT

13.61 €
9.53 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο