Αρχική» Λεξικό ρέικι

Λεξικό ρέικι

Ενεργειακοί όροι για τη θεραπεία του ρέικι, τις ενεργειακές μεθόδους και τη σύγχρονη πνευματικότητα

Λεξικό ρέικι
Συγγραφέας : Μυλωνάς Γιώργος
Εκδότης : Geom
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-89606-0-6
Σελίδες : 580
 
Κατηγορίες : Θεραπεία Ρέικι, Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά
 

18.26 €
16.25 €
Geom!* είναι το πνευματικό όνομα του Γιώργου Μυλωνά. Το θαυμαστικό (!) στο τέλος του ονόματος συμβολίζει πνευματική καθοδήγηση, αποκάλυψη, αφιέρωση και έμπνευση και, πάνω από όλα, απεριόριστο θαυμασμό για τη ζωή και αγνή χαρά! Το σύμβολο του αστεριού (*) συμβολίζει την πνευματική οικογένεια, τους Δασκάλους και τους Αγγέλους του Φωτός που βρίσκονται σε άλλα επίπεδα ύπαρξης και που υπηρετούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Ο Γιώργος Μυλωνάς έχει καταγωγή από την Κύπρο και γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1979 στην Αθήνα όπου και διαμένει μόνιμα. Σπούδασε φιλοσοφία στο Αμερικανικό Kολλέγιο της Ελλάδας στο οποίο παρακολούθησε και μαθήματα ψυχολογίας. Έχει μελετήσει φιλοσοφία, ψυχολογία, εσωτερισμό, θρησκείες και διαλογισμό. Η μεγάλη του αγάπη είναι το Ρέικι, καθώς το θεραπευτικό του μονοπάτι τον μετέφερε σε αυξημένη διαύγεια, υγεία και δύναμη και σε αμέτρητες στιγμές χαράς, γαλήνης, ελευθερίας και ευτυχίας! Σε ηλικία 12 και 21 ετών είχε δύο πνευματικές εμπειρίες που δεν μπορούν να περιγραφούν εύκολα και οι οποίες τον αφύπνισαν και του άλλαξαν τη ζωή.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και τη Μήλο και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη συγγραφή, τη διδασκαλία, τη θεραπεία, τις δραστηριότητες της σχολής και άλλες πολύ όμορφες πολυδιάστατες εργασίες! Συλλέγει βιβλία, μυήσεις και μεθόδους από όλον τον κόσμο πάνω στο Ρέικι, την ενέργεια, τον εσωτερισμό και την πνευματικότητα. Η διδασκαλία του αφορά το Ρέικι, το Διαλογισμό, την Αγάπη, την Ευτυχία και τις Αιώνιες Εσωτερικές Αλήθειες που ενυπάρχουν τόσο σε όλες τις θρησκείες και τα πνευματικά ρεύματα όσο και μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο, τη ζωή και τη φύση. Προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύπτει και να αναπτύσσει νέες μεθόδους θεραπείας και ευτυχίας τόσο για τα άτομα που βρίσκονται κοντά του όσο και για όλους τους ανθρώπους.
Έχει γράψει 21 βιβλία ανάμεσα στα οποία αρκετούς οδηγούς για το Ρέικι. Το 2006 εκδόθηκαν "Οι Κάρτες του Ρέικι: Αυτοθεραπεία, έμπνευση και καθοδήγηση", ένα πολυτελές σετ 72 ειδικά ενεργοποιημένων καρτών με διαλογισμούς, τεχνικές και μηνύματα Ρέικι. Το 2007 εκδόθηκαν τα εξής βιβλία: "Οι χρυσοί κωδικοί της Σαμπάλλα" (153 ειδικά ενεργοποιημένοι αριθμητικοί κώδικες φωτός με πνευματικές ιδιότητες και θεραπευτικά χαρακτηριστικά που έχουν δοθεί από την Ανώτερη Σοφία της Σαμπάλλα και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από όλους), το "Λεξικό Reiki", με όρους που συναντώνται στο Ρέικι και σε όλα τα άλλα ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα και τις σύγχρονες πνευματικές μεθόδους και "Το βιβλίο του Ρέικι 1: Αιώνια φλόγα στα χέρια σου", ένας πλήρης οδηγός για τη δημοφιλή αυτή ενεργειακή τέχνη.
Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μέσω καθοδήγησης και έμπνευσης αρκετά συστήματα ενεργειακής θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης ανάμεσα στα οποία τα εξής: Ντασάν, Ολική Συνειδητότητα, Σαμπάλλα Ανάληψη, Ελσιέλ, Ραμάν, Αμ-Λα, Κάρσα-Τέι, Κουνταλίνι Ρέικι, Νέα Συστήματα Ρέικι, Άγιοι Αρχάγγελοι (Αρχαγγελικό Ρέικι), Ρέικι Ανώτερου Εαυτού, DΝΑ Ρέικι, Κάρμα Ρέικι, καθώς και τα Angelic Vajra, Angelic Shakti, Angelic Kabbalah Reiki, Alpha Omega Reiki, Ancient Greek Reiki, Zen Reiki, Reiju Reiki, Reiki Rays, Reiki Dimensions, Melchizedek Sacred Symbols, Mahatma Ascension, Rakama Reiki, Rama Sekhem, Mantra Reiki, Intuition & Enorasis, Transcendental Reiki και άλλα (τα συστήματα που είναι με αγγλικούς χαρακτήρες διδάσκονται μόνο εξ’ αποστάσεως και μόνο στην αγγλική γλώσσα σε Δασκάλους Ρέικι μέσω του University of Reiki). Τα περισσότερα συστήματά του έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά) και διδάσκονται σε αρκετές χώρες ως διεύρυνση / ανώτερη εκπαίδευση του Ρέικι ή και ανεξάρτητα.
Διδάσκει Ρέικι και άλλες ενεργειακές μεθόδους από το 2000 και δημιούργησε τη Σχολή του Ρέικι στην Αθήνα (The School of Reiki, Athens) και το περιοδικό "Reiki Time" (τριμηνιαία ειδική έκδοση 100 σελίδων για το Ρέικι, το Διαλογισμό και τις Εναλλακτικές Θεραπείες) μαζί με τη συνεργάτιδα και στενή φίλη του Διονυσία Κλαρινετατζή. Παράλληλα, διοργανώνει το Πανελλήνιο / Διεθνές Φεστιβάλ Ρέικι, ένα μεγάλο γεγονός γεμάτο αγάπη, ενέργεια και νέες δυνατότητες θεραπείας και προσωπικής εξέλιξης! Είναι επίσης

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Ο σκοπός της ζωής

Μυλωνάς, Γιώργος
Geom(2010)
 
400
18.17 €
16.17 €

Φώτιση

Μυλωνάς, Γιώργος
Geom(2008)
 
404
18.26 €
16.25 €

Αγγελικά σύμβολα

Μυλωνάς, Γιώργος
Geom(2010)
960-89606-4-9
420
21.90 €
19.49 €

Το βιβλίο του Reiki 1

Μυλωνάς, Γιώργος
Geom(2007)
960-89606-2-2
228
26.00 €
23.14 €

Το μεγάλο βιβλίο του διαλογισμού

Μυλωνάς, Γιώργος
Geom(2008)
 
306
30.00 €
26.70 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Παγκόσμια σύγχρονη εγκυκλοΠαιδεία

Γεωργοπαπαδάκος, Αναστάσιος
Μαλλιάρης Παιδεία
 
239
709.19 €
489.34 €

Το Βυζάντιο

Συλλογικό έργο
Μαλλιάρης Παιδεία(1995)
 
302
466.58 €
321.94 €

Ρέικι

7.65 €
5.66 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο