Αρχική» Μεγάλες γάτες

Μεγάλες γάτες

Μεγάλες γάτες
Συγγραφέας : Parker Steve
Εκδότης : Σαββάλας
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-423-508-7
Σελίδες :
Σχήμα : 28χ22
 
Κατηγορίες : Ζώα - Βιβλία για παιδιά, Παιδικές δραστηριότητες
 
Σειρές : Εξερευνοσκόπιο

9.70 €
7.66 €
Μια εκπληκτική συνάντηση με όλα τα μεγάλα αιλουροειδή, τις μεγάλες γάτες, μας επιφυλάσσει αυτό το βιβλίο στο οποίο θα βρούμε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε για τα θαυμάσια αυτά ζώα. Με τον κίνδυνο να εκλείψουν κάποια στιγμή από το ανελέητο κυνήγι τους από τον άνθρωπο, τα ζώα αυτά προσπαθούν να επιβιώσουν αντιμετωπίζοντας ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα, την καθημερινή καταστροφή των βιότοπών τους.
Το βιβλίο ξεκινά με μια μικρή έρευνα για τα αιλουροειδή, πού κατοικούν, τι τρώνε, πώς είναι η ανατομία τους.
Ξεκινάμε με την τίγρη, τη μεγαλύτερη γάτα απ’ όλες, και γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της και τα είδη της.
Σειρά έχουν ο ιαγουάρος, το αιλουροειδές του Αμαζονίου, η λεοπάρδαλη, ο λύγκας, το λιοντάρι και η λέαινα, το καρακάλ, ο σερβάλ, ο γατόπαρδος, η λεοπάρδαλη των χιονιών, ο οσελότος, το πούμα, η λεοπάρδαλη με τις μακριές ρίγες, ο μαύρος πάνθηρας και η αγριόγατα της Βεγγάλης.
Σε κάθε ενότητα παρουσιάζονται όλα τα χαρακτηριστικά, ο τρόπος ζωής, η περιοχή που κατοικεί, τα είδη διατροφής και άλλα πολλά στοιχεία για να γνωρίσουμε καλύτερα το κάθε είδος ξεχωριστά.
Επίσης, στο τέλος του βιβλίου θα βρούμε ενότητες με πληροφορίες για το κυνήγι των αιλουροειδών, τους μύθους που έχουν πλεχτεί γύρω από αυτά τα υπέροχα ζώα, αλλά και την προσπάθεια διάσωσης και διατήρησης των ειδών που βρίσκονται υπό εξαφάνιση.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το βιβλίο, καθώς και ένα εκπληκτικό παζλ 96 τεμαχίων που περιέχει σχεδόν όλα τα είδη των αιλουροειδών.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Δεινόσαυροι

34.70 €
27.41 €

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Η Πούλια και ο Αυγερινός

Καραΐσκου, Χρυσάνθη
Διάπλαση(2006)
960-6638-19-7
32
6.06 €
5.15 €

Περισσότερα Βιβλία στις Σειρές

Καρχαρίες

9.70 €
7.66 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο