Αρχική» Μην αφήνετε την TV να μεγαλώνει το παιδί σας

Μην αφήνετε την TV να μεγαλώνει το παιδί σας

Οδηγός για δημιουργικές εξωσχολικές δραστηριότητες

Μην αφήνετε την TV να μεγαλώνει το παιδί σας
Συγγραφέας : Laniado Nessia
Μεταφραστής : Κατσιφός Βαγγέλης
Εκδότης : Lector
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-6621-18-9
Σελίδες : 117
Σχήμα : 23χ15
 
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες, Παιδιά - Δημιουργικότητα
 
Σειρές : Lector Jr.

11.99 €
8.87 €
Πώς περνούν το χρόνο τους τα παιδιά μας μετά τον παιδικό σταθμό ή το σχολείο; Δεν πάνε πολλά χρόνια που τα παιδιά έπαιζαν στις γειτονιές και στις αυλές με τους φίλους τους. Αντιθέτως, σήμερα, στρώνονται μπροστά στην τηλεόραση για ατέλειωτες ώρες ακολουθώντας παθητικά τις προτάσεις της.
Η παθητικότητα, η αντικοινωνικότητα, ακόμη και ο κίνδυνος της παχυσαρκίας είναι μερικά από τα ρίσκα που διατρέχουν όσο σπαταλάνε χρόνο μπροστά στην τηλεόραση. Δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να κάνει μαθήματα μουσικής, ξένης γλώσσας, ζωγραφική, καλλιτεχνικό πατινάζ ή να γραφτεί σε κάποιον αθλητικό σύλλογο, ακόμη και να φροντίσει κάποιο κατοικίδιο, του προσφέρουμε κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή απασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο του. Πρόκειται για μία γνωστική εμπειρία, μία πολύτιμη κληρονομιά που θα κρατήσει για όλη του τη ζωή.
Αυτό το βιβλίο είναι ένας ενημερωμένος και πολύτιμος οδηγός που περιγράφει τα πλεονεκτήματα -αλλά και τους περιορισμούς- πληθώρας δραστηριοτήτων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων κάθε παιδιού ανάλογα με τις κλίσεις του.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Hello Kitty: Μια αστεία συντροφιά

Αλεξανδροπούλου, Σταυρούλα
Μίνωας(2015)
618-020-440-7
32
7.00 €
5.53 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο