Αρχική» "Οι θεοί κατοικούνε στη Γη"

"Οι θεοί κατοικούνε στη Γη"

"Οι θεοί κατοικούνε στη Γη"
Συγγραφέας : Τσώλη Καίτη
Εκδότης : Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης : 2019
ISBN :
Σελίδες : 219
Τόμος : 3
Σχήμα : 23χ15
 
Κατηγορίες : Πνευματισμός
 

15.00 €
13.50 €
"Η αλήθεια που ανακαλύψαμε είναι ότι εμείς είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε το παιχνίδι της Γης και στη συνέχεια μπήκαμε μέσα και το παίξαμε. Σκοπός μας ήταν η εξερεύνηση και η διεύρυνση της ύπαρξής μας, για την εμπειρία και την βαθύτερη γνώση της ψυχής μας!

Κύριος στόχος μας ήταν και είναι να μάθουμε ν’ αγαπάμε απεριόριστα τον εαυτό μας κι αφού τον απελευθερώσουμε και τον αποδεσμεύσουμε πλήρως απ’ όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά δεσμά, απ’ όλες τις πηγές ενέργειας, να γίνουμε ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες οντότητες..

Στόχος μας ήταν και είναι ν’ ανακαλύψουμε την δική μας πηγή ενέργειας κι αφού την ανακαλύψουμε και την γειώσουμε να επιστρέψουμε ξανά στην ενότητα, στο Όλον! Στόχος μας είναι να φέρουμε την ενότητα και την αγάπη και να γειώσουμε την Πηγή μας, την Εστία μας στη Γη!

Γιατί "εμείς είμαστε" και είμαστε Θεοί, Θεές επίσης"!

Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ, αλλά με το τρίτο βιβλίο "Οι Θεοί κατοικούνε στη Γη" μπορούμε να πούμε ότι κλείνει ένας κύκλος εξέλιξης, που έχει να κάνει με την ολοκληρωτική απελευθέρωση του εαυτού μας από την διττότητα, από την τρίτη διάσταση της Γης.

Μερικά από τα θέματα: Νέα ενέργεια είναι η Νέα συνείδηση της Γης, Τι είναι η αμφιβολία, Γιατί η φιλοσοφία δεν μας βοηθάει την εξέλιξή μας, Τι συμβαίνει κατά την διάρκεια του θανάτου και μετά τον θάνατο, Η αλήθεια δεν είναι άποψη,

Ένα σημαντικό ταξίδι στην Κων/πολη και στην Αίγυπτο και η συνάντηση με τον δάσκαλο Σέραπις, Η ολοκληρωτική αποδοχή και η ένωση του εαυτού μας, Μια καινούργια αντιμετώπιση του εαυτού μας, Ένα ταξίδι στην Κέρκυρα και μια συζήτηση με τον Άγιο Σπυρίδωνα, ο οποίος μας εξηγεί ποια είναι η αλήθεια σχετικά με τους αγίους, Ένα ταξίδι στην Πάτμο και μια διαφορετική οπτική στην "Αποκάλυψη" του Ι. Θεολόγου, Ποιο είναι το στοιχειακό βασίλειο και οι επικοινωνίες με την νεραϊδούλα Σλόαν, Ότι δεν είναι απόλαυση για τον εαυτό είναι κακοποίηση, Διαίσθηση, Κανένας συμβιβασμός για τον εαυτό, Η συνείδησή μας είναι ελαστική, Την χαρά την φέρνει η ελευθερία και η αγάπη στον εαυτό μας και Η ολοκληρωτική απελευθέρωση και ολοκλήρωση του εαυτού μας, Τα δυναμικά μας. Όλα αυτά μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες- μαθήματα- κατανοήσεις και Ανώτερες Επικοινωνίες.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Ιωάννης του Θεού

Cumming, Heather
Αλκυών(2009)
960-8126-10-Χ
240
18.26 €
12.60 €

Ενα μάθημα στα θαύματα

Συλλογικό έργο
Νόασις(2015)
618-81737-1-2
1456
60.00 €
42.00 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Ουράνια υποστήριξη

Χριστάκου, Χαριτίνη
Νόασις(2015)
618-81737-0-1
144
12.00 €
8.40 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο