Αρχική» Ο επίσημος οδηγός της Java

Ο επίσημος οδηγός της Java

Ο επίσημος οδηγός της Java
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Zakhour Sharon, Hommel Scott, Royal Jacob, Rabinovitch Isaac, Risser Tom, Hoeber Mark
Μεταφραστής : Κουτρούμπα Χρυσούλα Α.
Εκδότης : Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-512-515-3
Σελίδες : 639
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού
 

39.00 €
32.76 €
To βιβλίο αυτό υποστηρίζεται, επικυρώνεται και συγγράφεται από τους δημιουργούς της τεχνολογίας Java στην Sun Microsystems, Inc. Είναι η επίσημη σειρά για πλήρεις, ειδικές και οριστικές πληροφορίες για την τεχνολογία Java.
Ένας εύχρηστος οδηγός στην γλώσσα προγραμματισμού Java, ο Επίσημος Οδηγός της Java™, Τέταρτη Έκδοση, είναι τέλειος για κάθε προγραμματιστή που αναζητά μια σίγουρη διαδρομή προς την εμπειρία και την γνώση με την Java SE. Αυτός ο δημοφιλής οδηγός «από την Πηγή» έχει αναθεωρηθεί πλήρως και έχει ενημερωθεί για να καλύπτει την Έκδοση 6 της πλατφόρμας Java, Standard Edition.
Γραμμένο από μέλη της ομάδας λογισμικού Java στην Sun Microsystems, αυτό το βιβλίο χρησιμοποιεί μια δοκιμασμένη, διαδραστική προσέγγιση και ασχολείται με πραγματικά προβλήματα που σας μαθαίνουν την πλατφόρμα Java με παραδείγματα.
Νέα σε αυτή την έκδοση του βιβλίου είναι τα κεφάλαια για τις Γενικεύσεις, τις Συλλογές, το Java Web Start, το Περιβάλλον της Πλατφόρμας, και τις Κανονικές Εκφράσεις. Βασικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των, Παραλληλία (πρώην Νήματα), I/O, Έννοιες Αντικειμενοστρεφούς Προγραμματισμού, και Τα Βασικά της Γλώσσας, έχουν γραφεί ξανά εξ ολοκλήρου για να αντανακλούν την ανάδραση των χρηστών και να καλύπτουν νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στην πλατφόρμα Java SE 6. Ένα νέο παράρτημα περιέχει πληροφορίες για τον τρόπο προετοιμασίας για τις εξετάσεις Java Programming Language Certification.
Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, θα βρείτε σαφείς επεξηγήσεις των βασικών για τα αντικείμενα, τις κλάσεις και τις δομές δεδομένων, καθώς και λεπτομερειακή κάλυψη των εξαιρέσεων, I/O και νημάτων. Όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτό το βιβλίο κλασσικό έχουν διατηρηθεί, συμπεριλαμβάνοντας εύχρηστες περιλήψεις στο τέλος κάθε ενότητας και Ερωτήσεις και Ασκήσεις για να σας διευκολύνουν να εξασκηθείτε με όσα μάθατε.

Το συνοδευτικό CD είναι γεμάτο με πολύτιμες πηγές, συμπεριλαμβανομένων της πρόσφατης έκδοσης Java SE (JRE, JDK, των προδιαγραφών του Java API και της τεκμηρίωσης οδηγού), των παραδειγμάτων κώδικα από το βιβλίο, και των λύσεων και απαντήσεων στις ασκήσεις και τις ερωτήσεις.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Visual Basic Net

Συλλογικό έργο
Γκιούρδας Μ.(2003)
960-512-355-Χ
1408
60.00 €
50.40 €

Βάσεις δεδομένων και SQL

Σταυρακούδης, Αθανάσιος
Κλειδάριθμος(2010)
960-461-363-4
463
39.00 €
29.25 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο