Αρχική» Ο πρώτος Αρχιτέκτονας και οι μυήσεις

Ο πρώτος Αρχιτέκτονας και οι μυήσεις

Ο πρώτος Αρχιτέκτονας και οι μυήσεις
Συγγραφέας : Γεωργίου Χρίστος
Εκδότης : Bookstars - Γιωγγαράς
Έτος έκδοσης : 2017
ISBN : 960-571-281-4
Σελίδες : 250
Σχήμα : 21χ14
 
 

14.00 €
10.50 €
Ο "Πρώτος Αρχιτέκτονας και οι Μυήσεις" είναι μια "μυθοπλασία" στηριγμένη σε στοιχεία της Παλαιάς Διαθήκης σε Τεκτονικό καθώς και σε άλλα τυπικά. Διαδραματίζεται στην εποχή του βασιλιά Δαυίδ και αργότερα της οικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα, στον ίδιο τον βασιλιά Σολομώντα, τον έρωτά του για τη Βασίλισσα του Σαβά, Μακέδα, τη ζήλια του όταν αυτή ερωτεύτηκε παράφορα τον Χιράμ Αμπίφ, την εντολή για τη δολοφονία του Χιράμ και τέλος πως ο Χιράμ δραπέτευσε κρυμμένος μέσα στο καραβάνι της Μακέδα, για να γλιτώσει τη ζωή του και να διαφύγει μαζί της κατά την επιστροφή της, στην πατρίδα της.

Στο βιβλίο περιγράφονται οι διάφορες μυήσεις του Σολομώντα (Ιερέας του Άμμωνα Ρα), της Μακέδα, βασίλισσας του Σαβά, (Τεκτονισμό και Καμπάλα), του Χιράμ Αμπίφ και της Μακέδα στο Ναό της Μεγάλης Πυραμίδας και της Σφιγγός. Οι περιγραφές θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη γιατί αποκαλύπτουν πολλά που δεν γνωρίζουν ακόμα και παλιοί μυημένοι.

Είναι ένα ευχάριστο βιβλίο που θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και που ίσως τον σπρώξει να ξεκινήσει τη δική του έρευνα στα μονοπάτια της Γνώσης και της αρχαίας Σοφίας.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Πορεία προς το φως: Διδάσκαλος

Γεωργίου, Χρίστος
Δίον(2016)
618-505-417-5
120
13.78 €
9.51 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο