Αρχική» Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Συγγραφέας : Χαραλάμπους Φάνης
Εικονογράφος : Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Εκδότης : Μέλει
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-80605-0-8
Σελίδες : 60
Σχήμα : 26χ22
 
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά
 

11.00 €
10.89 €
Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και έχει ως κύριο θέμα την επίσκεψη του τετράχρονου Σπυράκου, του βασικού ήρωα του βιβλίου, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Η μοναδική εμπειρία της επαφής του παιδιού με τη φύση και τα ζώα παρουσιάζεται μέσα από μια διασκεδαστική ιστορία με πλούσια εικονογράφηση, που στόχο έχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων.

Η ποιοτική ψυχαγωγία που προσφέρεται μέσα από τις σελίδες αυτής της διασκεδαστικής ιστορίας λειτουργεί επιμορφωτικά, ως βιωματική μάθηση για το παιδί, δίνοντάς του τη δυνατότητα να γνωρίσει τον όμορφο κόσμο της φύσης και των ζώων. Παράλληλα μέσα σε αυτό το πλούσιο από ερεθίσματα περιβάλλον, το παιδί μαθαίνει να εξωτερικεύει την ανάγκη του για επικοινωνία, να εκφράζει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, και να εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του μέσω της αλληλεπίδρασης με τους γονείς και τους φίλους του. Επίσης, στο τέλος του βιβλίου υπαρχουν χρήσιμες πληροφοριές και πολύτιμες συμβουλές, προς τους γονείς, απο τον επιστημονικό μας συνεργάτη.

Η καινοτομία του βιβλίου έγκειται στη χρήση του κωδικού QR. Ο συγκεκριμένος δυναμικός κωδικός QR βρίσκεται τυπωμένος στο εσωτερικό και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, με τη χρήση του οποίου (μέσω οποιουδήποτε smartphone ή tablet) οι κάτοχοι του βιβλίου θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τις εκδόσεις Μέλει και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (διαγωνισμοί με δώρα για όλη την οικογένεια, χρήσιμες συμβουλές προς τους γονείς και τα παιδιά, και ποικίλες άλλες δράσεις).

Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή για iPhone και iPad για μια συναρπαστικότερη εμπειρία διάδρασης (αφήγηση από την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, πάνω από 50 ήχοι, παιχνίδια μνήμης και παζλ με ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου).

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Χαραλάμπους, Φάνης
Melei Publications(2013)
618-80605-0-8
64
10.92 €
9.83 €

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Κάθε μέρα παραμύθι, κάθε βράδυ καληνύχτα

Πέτροβιτς - Ανδρουτσοπούλου, Λότη
Εκδόσεις Πατάκη(2003)
960-16-0905-9
88
16.00 €
12.00 €

Το σχολείο των συναισθημάτων

Ανδρεαδάκη, Αναστασία
Οσελότος(2017)
960-564-565-3
26
9.00 €
8.10 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο