Αρχική» Πλήρης οδηγός για την υγεία της γυναίκας

Πλήρης οδηγός για την υγεία της γυναίκας

Ένας σύγχρονος, πλήρης, εικονογραφημένος οδηγός για την υγεία σας σε όλα τα στάδια της ζωής, από την εφηβεία έως και τα ώριμα χρόνια

Πλήρης οδηγός για την υγεία της γυναίκας
Επιμελητής : Καρδαμάκης Εμμανουήλ
Οργανισμός : Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία
Εκδότης : Γιαλλελής
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-7555-32-5
Σελίδες : 347
Τόμος : 2
Σχήμα : 24χ19
 
Κατηγορίες : Γυναίκα, Υγεία
 

160.00 €
142.40 €
[set 4 τόμων]

Στον Πλήρη οδηγό για την υγεία της γυναίκας περιέχονται:
-Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα πιο κρίσιμα προβλήματα υγείας για τις γυναίκες, όπως είναι οι καρδιοπάθειες, ο καρκίνος, η οστεοπόρωση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, το στρες, η κατάθλιψη και πολλά ακόμα.
-Πάνω από 700 εικόνες, πίνακες και διαγράμματα
-Ένας έγχρωμος άτλαντας του σώματος
-Ενότητα με θέμα "Τι μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας τώρα", που αποτελεί μια βασική σύντομη αναφορά στις κύριες προτεραιότητες υγείας σε κάθε ένα από τα τέσσερα μείζοντα στάδια της ζωής μιας γυναίκας.
-"Διαγράμματα συμπτωμάτων": εύκολα στη χρήση διαγράμματα ροής που σας βοηθούν να εντοπίσετε τις πιθανές αιτίες πολλών συνήθων συμπτωμάτων, από τις διαταραχές του ύπνου και τον πόνο κατά την έμμηνο ρύση μέχρι το θωρακικό πόνο, τις κεφαλαλγίες και την κατάθλιψη.
-"Πρακτικοί οδηγοί": εικονογραφημένες ενότητες 2 ή 3 σελίδων που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για ένα συγκεκριμένο θέμα που έχει σχέση με την υγεία, όπως είναι η πρώιμη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού, η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης, τα καλά γηρατειά, η αναγνώριση μιας καρδιακής προσβολής, έλεγχος της αρτηριακής πίεσης και πολλά άλλα.
-"Συζήτηση περίπτωσης": ενότητες στις οποίες μια γυναίκα αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο πώς αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας.
-Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα": αναφορά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ορισμένων θεραπευτικών μεθόδων.
-"Οι γυναίκες ρωτούν": ενότητες που περιλαμβάνουν συνήθη ερωτήματα των γυναικών σχετικά με ορισμένα κρίσιμα προβλήματα υγείας.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Οι κόρες της Πανδώρας

Κατούντα, Σύλβια
Καστανιώτη(2006)
960-03-4168-0
280
21.30 €
15.76 €

Η σωστή πλευρά της διατροφής

Βαμβακάρη - Γεωργή, Κατερίνα
Αγγελάκη Εκδόσεις(2009)
960-8160-32-4
335
38.00 €
28.12 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο