Αρχική» Προγραμματισμός με την Python

Προγραμματισμός με την Python

Προγραμματισμός με την Python
Συγγραφέας : Καλαφατούδης Στράτος, Σταμούλης Γιώργος
Εκδότης : Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 960-578-040-2
Σελίδες : 978
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού
 

65.00 €
51.35 €
Στο βιβλίο "Προγραμματισμός με την Python" θα δούμε πως η Python αποτελεί μια γλώσσα προγραμματισμού με μεγάλη διάδοση.

Πρόκειται για γλώσσα με εντυπωσιακή εσωτερική συνέπεια, η οποία υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος σύγχρονων ιδεών προγραμματισμού, προσφέροντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης, στοιχεία τα οποία την καθιστούν κατάλληλη ως εισαγωγική στον προγραμματισμό. Υποστηρίζεται από μια πληθώρα βιβλιοθηκών και μια δραστήρια κοινότητα, με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάδοσή της σε παραγωγικά περιβάλλοντα οποιασδήποτε κλίμακας.

Σκοπός του βιβλίου είναι αφ’ ενός η εισαγωγή του αναγνώστη στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python, αφ’ ετέρου η ενδεικτική χρήση της, σε μια σειρά από πιο ειδικευμένα αντικείμενα.

Προς την κατεύθυνση αυτή τα κεφάλαια του βιβλίου ομαδοποιούνται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελεί μια σφαιρική εξέταση της πλειοψηφίας των στοιχείων της γλώσσας. Η παρακολούθησή τους δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις στον προγραμματισμό.

Το δεύτερο μέρος πραγματεύεται μια σειρά από εξειδικευμένες χρήσεις της Python, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως βασικές στις σύγχρονες ΤΠΕ. Καταβλήθηκε προσπάθεια το δεύτερο μέρος να έχει και ένα εγκυκλοπαιδικό τόνο. Υπό το πρίσμα αυτό, το βιβλίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια πρακτική εισαγωγή σε αρκετές από τις σύγχρονες βασικές τεχνολογίες πληροφορικής.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Το βιβλίο της PYTHON

Σαμαράς, Νικόλαος Ε.
Κριτική(2019)
960-586-312-Χ
592
45.00 €
40.50 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο