Αρχική» Προσανατολισμοί στο δημόσιο δίκαιο

Προσανατολισμοί στο δημόσιο δίκαιο

Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών

Προσανατολισμοί στο δημόσιο δίκαιο
Συγγραφέας : Σκουρής Βασίλειος νομικός
Εκδότης : Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 978-960-301-541-3
Σελίδες : 508
Τόμος : 2
Σχήμα : 25χ18
 
Κατηγορίες : Δημόσιο δίκαιο
 

35.00 €
32.90 €
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τριάντα μελέτες και γνωμοδοτήσεις, που αναφέρονται στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.
Σημειώνει σχετικά στον πρόλογό του ο συγγραφέας:
"Εύλογο είναι, οι εργασίες με αντικείμενο τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών να αποτελέσουν τον δεύτερο τόμο των μελετών μου, που κυκλοφόρησαν το 1996, υπό τον τίτλο (Προσανατολισμοί στο δημόσιο δίκαιο Ι) (αριθμοί 1-50)". Βεβαίως, οι μελέτες εκείνες δεν είχαν κοινή θεματική. Το γεγονός ότι στον δεύτερο τόμο γίνεται πλέον λόγος για τις "δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών" και όχι όπως στις προηγούμενες εκδόσεις στο πλαίσιο της σειράς "Μελέτες διοικητικού δικαίου"- για "διοικητικές συμβάσεις και δημόσια έργα", οφείλεται στην επίδραση του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου, που έχει επιλέξει αυτή την ορολογία στις αντίστοιχες Οδηγίες.
Εν όψει της εργώδους εθνικής προσπάθειας, για την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία προϋποθέτει την ανάθεση χιλιάδων έργων και προμήθεια υπηρεσιών, το βιβλίο αυτό καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό για τους εμπλεκόμενους και από τις δύο πλευρές.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο